У Гірці Полонці відкрили меморіальну дошку загиблому Ігорю Столяруку

07 Грудня 2022, 17:48
Меморіальна дошка 1818
Меморіальна дошка

У селі Гірка Полонка відкрили меморіальну дошку Ігорю Столяруку, який загинув 7 серпня на Донеччині в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

Дошку відкрили 6 грудня, в День Збройних Сил України, на фасаді місцевого ліцею, в якому навчався загиблий герой. Вшанувати пам'ять полеглого прийшли родина, колеги, педагоги та учні ліцею, односельчани, представники духовенства. Про це йдеться на сайті Боратинської громади. 

Сільський голова Сергій Яручик звернувся до присутніх, висловивши слова вдячності родині, які виховала справжнього патріота та вірного сина України.

«Ми ніколи не забудемо про цю сторінку історії, про неймовірно високу ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним. Дякуємо захисникам за їх подвиг, за самовідданість та стійкість у боротьбі за Україну!», – сказав він.

Окрім відкриття пам’ятного знаку, в актовій залі Гіркополонківського ліцею відбулося нагородження місцевих волонтерів, які щоденно допомагають армії та вимушеним переселенцям. Учні ліцею та аматори сцени будинку культури села Гірка Полонка подарували присутнім патріотичний концерт.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром