Афіша кіно в Луцьку: з 9 до 14 грудня

09 Грудня 2022, 13:00
Кіноафіша 1279
Кіноафіша

Час планувати вечори в кіно: з друзями, з коханими, на самоті. Нині в Луцьку показують екшн, фентезі, горори, жахи, трилери, військову драму, бойовики, комедії, пригодницьку анімацію та сімейне кіно. 

Кіномани Район.Луцьк зібрали актуальну афішу фільмів із 9 до 14 грудня: трейлери, розклад сеансів та купівля квитків онлайн. 

Аватар: Шлях води

Історія фільму «Аватар: Шлях води» розгортається більше ніж через десятиліття після подій першого фільму. Стрічка розповідає про сім’ю Саллі (Джейка, Нейтірі та їхніх дітей), проблеми, які їх переслідують, шлях, який вони долають, щоб захистити одне одного від небезпек, битви, які вони ведуть, щоб залишитися живими, і трагедії, які вони переживають разом.

Жанр: екшн, фентезі

PremierCity. 10:50, 12:00, 15:30, 18:30, 19:00

Multiplex. 10:10, 14:20, 18:30, 19:00

Чудовисько

Втікши від чоловіка, Лора із семирічним сином переїжджає жити в будинок у сільській місцевості. Вона всіма силами намагається налагодити нове життя, але незабаром стикається з несподіваним — ночами з найближчого водоймища вилазить мерзенне чудовисько з явно недобрими намірами.

Жанр: горор, жахи, містика

PremierCity. 19:50

Темрява в мені

Фільм розповідає історію Джулі, вагітної жінки, яка переїхала в новий будинок разом зі своїм чоловіком. Коли лікарі прописали їй постільний режим, Джулі щодня надовго залишається один на один зі своїми тривогами про майбутню дитину та… привидами нового дому. Або ж, можливо, ці привиди існують лише в її голові.

Жанр: жахи, трилер

PremierCity. 15:25, 20:00

Меню

Стрічка оповідає історію молодої пари Марґо і Тайлера. Разом із групою незнайомців, їх запрошують відвідати унікальне місце – ресторан на віддаленому острові Тихого океану. Відомий і дещо схиблений на кухні шеф-кухар приготував розкішне дегустаційне меню. А також декілька сюрпризів, що шокують...

Жанр: трилер

PremierCity. 10:30

Multiplex. 18:40

Люта нічка

У розпал різдвяних свят на одній з вечірок група жорстоких найманців бере у заручники заможну родину. Допомогу чекати нізвідки, тому Санта Клаусу доведеться самотужки рятувати Різдво.

Жанр: комедійний екшн

PremierCity. 15:15, 19:40

Multiplex. 12:50, 16:15, 18:40

Атака на Париж

13.11.2015 у Парижі відбулися теракти. Французькі антитерористичні служби розпочинають п’ять днів полювань на підозрюваних в організації цих трагічних подій.

Жанр: кримінал, трилер

PremierCity. 12:25, 17:10

Обмін

Як віддати батьківський борг по той бік лінії фронту? Чому вбиватиме лікар і коли вірити ворогу? Чим війна на сході України не схожа на жодну іншу війну у світі? Воєнна драма про історії двох сімей, де дорослі чоловіки взяли до рук зброю, відтак схрестили свої долі.

Жанр: військовий, драма

PremierCity. 10:10, 13:40

Multiplex. 10:20, 13:40

Вищий пілотаж

Драма ґрунтується на реальних подіях, що сталися під час Корейської війни. Історія про льотчиків 32-ї ударної ескадрильї винищувачів ВПС США Тома Гаднера і Джеса Брауна. За виконання загальної диверсійної операції вони стали бойовими товаришами. Однак після того, як літак Брауна зазнав аварії на ворожій території, їхній дружбі потрібно було пройти сувору перевірку.

Жанр: бойовик, військовий, драма, екшн

PremierCity. 17:20

Multiplex. 15:30

Коза Ностра. Мама їде

«Коза Ностра. Мама їде» — яскравий приклад того, як українки просувають український бренд у світі. Попри те, що Італія є мажоритарним ко-продюсером, а у фільмі йдеться про італійську мафію, проєкт придумали українки. Головна героїня, прізвище якої дало назву фільму, за сюжетом є уродженкою карпатського селища, і її також зіграла українка — неперевершена акторка театру та кіно Ірма Вітовська.

Жанр: сімейна комедія

PremierCity. 11:45, 17:40 

Все завжди і водночас

Ви можете бути будь-ким і будь-коли, адже в мультивсесвіті існують тисячі ваших Варіантів. Існують й тисячі версій Евелін - відома акторка, талановитий шеф-кухар, оперна діва або майстер бойових мистецтв. Вона може отримати доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей різних версій себе. Кажуть, що так можна врятувати світ. І якщо зовсім пощастить, то розібратися з найстрашнішим злом - власними податками.

Жанр: фантастика, екшн, комедія

PremierCity. 12:35

Трикутник смутку

Пара супермоделей вирушає у подорож на люксовій яхті. Пасажири судна — розпещені й надвпливові багатії, капітан — неврівноважений і завжди п’яний цинік. Ця розкішна й «інстаграмна» подорож обернеться справжньою катастрофою.

Жанр: сатирична комедія

PremierCity. 14:35, 19:15

Multiplex. 18:20

Чорна Пантера: Ваканда назавжди

Фільм оповідає історію королеви Рамонди, Шурі, М'Баку, Окоє і загону Дора Міладже. Після смерті Т’Чалли вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав. Та поки жителі Ваканди прагнуть розпочати життя з чистого аркуша, герої мусять об’єднатися і прокласти новий шлях для королівства. У цьому їм допоможуть бойовий пес Накія та Еверетт Росс.

Жанр: супергеройський екшн 

Multiplex. 12:40, 19:00

Ікар

На острові Крит за правління царя Міноса люди поклоняються богам Олімпу, які вселяють страх і трепет. Тільки дурень посміє їм суперечити. Юний Ікар поодинці протистоїть цареві та Олімпу заради свого найкращого друга –- таємничого хлопчика з головою бика.

Жанр: анімація, пригоди, сімейне кіно

PremierCity. 11:00, 12:15

Лапи гніву: Легенда про самурая

Симпатичний пес Генк, який мріє стати самураєм, вирушає на пошуки своєї долі, потрапляючи в справжнє королівство котів, куди собакам вхід заборонено. Але коли це зупиняло Генка? Тепер він повинен не просто стати самураєм, а й врятувати чарівних котиків.

Жанр: анімація, комедія, пригоди, екшн

PremierCity. 10:20, 13:50, 17:50 

Multiplex. 10:10, 15:40

Незвичайний світ

Оригінальна пригодницька анімація «Незвичаний світ» від Walt Disney Animation Studios розповідає історію про незвідану землю та фантастичних істот, які її населяють. Невдовзі там розпочнеться неймовірна подорож Кладсів, легендарної родини дослідників. Сімейство, однак, так сильно відрізняється від цього світу, що це може вплинути на їхню останню та найважливішу місію.

Жанр: анімація, пригодницький, сімейний

PremierCity. 15:45

Multiplex. 10:10, 11:00, 12:50, 16:00

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром