Що робити родинам луцьких військовослужбовців, які зникли безвісти

02 Грудня 2022, 16:03
Що робити родинам луцьких військовослужбовців, які зникли безвісти 1368
Що робити родинам луцьких військовослужбовців, які зникли безвісти

У Луцьку працює центр підтримки сімей військовополонених та військовослужбовців, які зникли безвісти, де надають усю необхідну підтримку.

Про це розповів мер Ігор Поліщук на зустрічі з матерями та дружинами військовослужбовців 2-го стрілецького батальйону та 115-ї окремої бригади ТРО, які перебувають в полоні та вважаються безвісти зниклими в результаті збройної російської агресії.

До жінок територіальної громади долучились представники сімей, які мають аналогічні проблеми з пошуком своїх рідних з Луцького та Ковельського районів.

Жінки розповіли, що мають відео та фотодокази, що їхні чоловіки та сини живі і перебувають в полоні. Іноді навіть телефонують. Практично усі волинські військові в полоні у ворога перебувають з травня.

Міський голова повідомив, що в Луцьку працює центр підтримки сімей військовополонених та військовослужбовців, які пропали безвісти, де надають усю необхідну підтримку. Дуже важливо правильно оформити усі документи та чітко сформувати запити, особливо для тих родин, у кого є безвісти зниклі близькі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024