Афіша кіно в Луцьку: з 2 до 7 грудня

02 Грудня 2022, 17:58
Кіноафіша Навігатор 1617
Кіноафіша

Час планувати вечори в кіно: з друзями, з коханими, на самоті. Нині в Луцьку показують екшн, трилер, військовий бойовик, драму, фантастику, фентезі, комедії, супергеройський екшн, пригодницьку анімацію. 

Кіномани Район.Луцьк зібрали актуальну афішу фільмів із 2 до 7 грудня: трейлери, розклад сеансів та купівля квитків онлайн. 

Покерфейс

Джейк Фолі (Рассел Кроу), мільярдер та гравець у покер з високими ставками, дарує своїм найкращим друзям незабутню ніч. Вони отримують шанс виграти грошей більше, ніж могли мріяти. Але для участі доведеться відмовитися від найдорожчого… можливості зберегти таємниці, які приховували усе своє життя. Уже під час гри герої з’ясовують, чим насправді ризикують.

Жанр: екшн, трилер

PremierCity. 10:40

Multiplex. 16:20

Вищий пілотаж

Драма ґрунтується на реальних подіях, що сталися під час Корейської війни. Історія про льотчиків 32-ї ударної ескадрильї винищувачів ВПС США Тома Гаднера і Джеса Брауна. За виконання загальної диверсійної операції вони стали бойовими товаришами. Однак після того, як літак Брауна зазнав аварії на ворожій території, їхній дружбі потрібно було пройти сувору перевірку.

Жанр: бойовик, військовий, драма, екшн

PremierCity. 16:30, 19:00

Multiplex. 12:50, 19:10

Все завжди і водночас

Ви можете бути будь-ким і будь-коли, адже в мультивсесвіті існують тисячі ваших Варіантів. Існують й тисячі версій Евелін - відома акторка, талановитий шеф-кухар, оперна діва або майстер бойових мистецтв. Вона може отримати доступ до спогадів, емоцій та неймовірних здібностей різних версій себе. Кажуть, що так можна врятувати світ. І якщо зовсім пощастить, то розібратися з найстрашнішим злом - власними податками.

Жанр: фантастика, екшн, комедія

PremierCity. 12:25, 17:05

Multiplex. 16:00

Коза Ностра. Мама їде

«Коза Ностра. Мама їде» — яскравий приклад того, як українки просувають український бренд у світі. Попри те, що Італія є мажоритарним ко-продюсером, а у фільмі йдеться про італійську мафію, проєкт придумали українки. Головна героїня, прізвище якої дало назву фільму, за сюжетом є уродженкою карпатського селища, і її також зіграла українка — неперевершена акторка театру та кіно Ірма Вітовська.

Жанр: сімейна комедія

PremierCity. 15:05, 19:45

Multiplex. 11:10, 16:20

Чорна Пантера: Ваканда назавжди

Фільм оповідає історію королеви Рамонди, Шурі, М'Баку, Окоє і загону Дора Міладже. Після смерті Т’Чалли вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав. Та поки жителі Ваканди прагнуть розпочати життя з чистого аркуша, герої мусять об’єднатися і прокласти новий шлях для королівства. У цьому їм допоможуть бойовий пес Накія та Еверетт Росс.

Жанр: супергеройський екшн

PremierCity. 13:25 

Multiplex. 12:45, 16:10, 18:45

Меню

Стрічка оповідає історію молодої пари Марґо і Тайлера. Разом із групою незнайомців, їх запрошують відвідати унікальне місце – ресторан на віддаленому острові Тихого океану. Відомий і дещо схиблений на кухні шеф-кухар приготував розкішне дегустаційне меню. А також декілька сюрпризів, що шокують...

Жанр: трилер

PremierCity. 11:20, 19:50

Multiplex. 18:50

Люта нічка

У розпал різдвяних свят на одній з вечірок група жорстоких найманців бере у заручники заможну родину. Допомогу чекати нізвідки, тому Санта Клаусу доведеться самотужки рятувати Різдво.

Жанр: комедійний екшн

PremierCity. 13:00, 15:50, 18:40

Multiplex. 10:50, 13:45, 19:50

Дитя темряви: Перша жертва

Знаменита кровожерна Естер повертається – у приквелі культового фільму жахів «Дитя темряви». Психологічний хорор-трилер Жауме Кольєт-Серра «Дитя темряви» з Ізабель Фурман у ролі «невинної сирітки», що вийшов у 2009 році, справив потужне враження і зібрав у світовому прокаті понад 75 мільйонів доларів. Образ Естер міцно вкоренився у пам'яті глядачів, як один із найжахливіших персонажів дітей-лиходіїв.

Ліна втікає із психіатричної клініки. Вона їде в Америку, де видає себе за Естер, зникшу дочку багатої сім'ї. Як Естер вона стикається з несподіваною перешкодою, — прийомна мама має намір боротися за життя своєї сім'ї й перемогти, будь-що-будь.

Жанр: трилер, жахи

PremierCity. 18:00

Три тисячі років бажань

Вже три тисячі років перед очима Джина (Ідріс Ельба) проносяться епохи, цілі цивілізації та династії, що гинуть через власні пристрасті. Господарі його змінювалися, але жоден не встиг звільнити Джина. Нарешті, у наші дні його доля опиняється в руках Алетеї (Тільда Свінтон) — видатної вченої, яка знає, чим зазвичай закінчуються історії про джинів, а тому не поспішає загадувати свої три бажання. Це неймовірне знайомство дозволить їм обом подивитися на світ по-новому і подарує набагато більше, ніж вони могли побажати.

Жанр: фентезі

PremierCity. 14:05 

Незвичайний світ

Оригінальна пригодницька анімація «Незвичаний світ» від Walt Disney Animation Studios розповідає історію про незвідану землю та фантастичних істот, які її населяють. Невдовзі там розпочнеться неймовірна подорож Кладсів, легендарної родини дослідників. Сімейство, однак, так сильно відрізняється від цього світу, що це може вплинути на їхню останню та найважливішу місію.

Жанр: анімація, пригодницький, сімейний

PremierCity. 10:20, 11:00, 12:10, 16:05

Multiplex. 10:10, 13:40

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром