Луцька «Волинь» на зборах працює у дворазовому режимі

05 Лютого 2018, 17:16
Головний тренер Віктор Богатир пояснює гравцям свою футбольну ідеологію 3137 Джерело: ФК «Волинь»
Головний тренер Віктор Богатир пояснює гравцям свою футбольну ідеологію

Двічі на день футболісти щільно тренуються та напрацьовують ігрові зв’язки перед відновленням сезону в чемпіонаті України.

Як повідомляв офіційний сайт клубу, команда прибула до турецького Белека ще 2 лютого. З тих пір тренерський штаб «Волині» на чолі з Віктором Богатирем поступово збільшує навантаження для футболістів, аби протягом зборів вони набрали відповідну форму.

«Зараз команда працює у режимі дворазових тренувань, а уже 9 лютого буде готова до першого спарингу», – розповів клубній прес-службі сам керманич «червоно-білих».

За попередньою інформацією, свій перший товариський матч уже цієї п’ятниці волиняни зіграють проти угорської «Ньїредьхази», а на 13 лютого запланований поєдинок проти нещодавніх чемпіонів Грузії з команди «Діла». Останню гру на першому турецькому зборі «Волинь» може зіграти 15 лютого.

Читайте також: «Тайм-аут на районі»: від холодних поразок до теплих країв

Гравці команди відзначають, що з новим головним тренером працювати дуже цікаво. Крім того, не обходяться збори й без приємних моментів: 3 лютого свій 29-й день народження відсвяткував один з останніх новачків клубу Євген Зарічнюк.

«Узагалі, я вже звик до такого: за одинадцять років професійної кар’єри лише одного разу це свято я проводив удома», – розповів сам іменинник.

Точний час початку товариських матчів «Волині» у Белеку клубна прес-служба обіцяє повідомити на сайті заздалегідь.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром