За масовий піар Ігоря Поліщука платять з кишені платників податків

05 Лютого 2018, 15:30
Ігор Поліщук 5911
Ігор Поліщук

Замість того, щоб публікувати корисну інформацію для лучан, місцеві ЗМІ пишуть хвалебні оди про депутата міської ради від «УКРОПу». Та чи норма це?

Про це повідомляє сайт Волинь24.

Дивним є те, що «обрані» ЗМІ висвітлюють думки в основному одного з радників в. о. міського голови Ігоря Поліщука, а чомусь не самого виконувача обов’язків чи інших радників та депутатів.

Читайте також: У Луцькій міській раді – новий радник

Відповідь зрозуміла, адже команда «УКРОПу» вже оголосила Поліщука кандидатом на посаду Луцького міського голови. Відповідно, молодому політику дуже потрібен піар, аби його в місті знало якнайбільше людей. Та що особливо цікаво, оплачують цей піар із бюджету, тобто – з кишені кожного платника податків.

Отож, де піарять в міськраді Поліщука? У щотижневій програмі «Місто». Наприклад, в останньому випуску, 28 січня, тільки за тридцять секунд анонсу програми лучанам сім разів показали керівника фракції «УКРОП» у міськраді Ігоря Поліщука. А виконувача обов’язків керівника Луцька лише один раз. Загалом у цьому випуску «Міста» лише в першому сюжеті не подали коментар Поліщука, у всіх інших – він красувався як міг.

У газеті «Луцький замок» з приходом «нової влади», тобто «УКРОПу», змінилися й герої матеріалів. Хоча Поліщук склав повноваження в. о. міського голови Луцька, проте він однаково залишається «зіркою» матеріалів у цій газеті. Навіть, якщо матеріал мало стосується Поліщука, то журналісти цього видання все одно розміщують у публікації його «фейс».

Ще в одній газеті – «Волинь нова» – фотографії Поліщука вміщують у матеріали про відремонтовані дороги, про парки та ін. Навіть в одному інтерв’ю з секретарем Луцькради, він розповідає про того ж таки Поліщука.

Журналісти «Волинської газети» в основній частині видання, в період боротьби за крісло мера міста, писали про те, як «УКРОП» незаконним способом захопив владу. А в додатку до газети, яку оплачувала міська рада, висвітлювали успіхи «нової влади». Дивна ситуація виходить.

Читайте також: За піар «УКРОПівської» команди міськрада заплатить більше мільйона гривень

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром