«Картонно-Паперову Фабрику» «пропісочать» через ухилення від податків

15 Лютого 2016, 11:38
5310

Луцький міськрайонний суд надав дозвіл  ГУ ДФС у Волинській області на право тимчасового дозволу до речей і документів ТОВ «Луцька Картонно-Паперова Фабрика».

Старший слідчий Державної фіксальної служби звернувся до суду з клопотанням про тимчасовий доступ до документів щодо відкриття та використання рахунків фабрики відкритих у ПАТ «ПриватБанк».

Слідчі хочуть оглянути рахунки фабрики починаючи з першого січня 2014 року до 31 грудня 2015 року.

ГУ ДФС у Волинській області зацікавились цими документами, оскільки вони мають важливе значення для встановлення обставин у кримінальному провадженні  відносно службових осіб ТОВ «Луцька Картонно-Паперова Фабрика».

Їх підозрюють у кримінальному правопорушенні за статтею 212 частини 3 Кримінального кодексу України: умисне ухилення від сплати податків вчинені особою, раніше судимою за ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів).

Суд задовільнив дане клопотання та дозволив ДФС у Волинській області доступ до вищевказаних документів.  

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром