У Княгининку відкриють пам’ятну дошку захиснику Михайлу Приступі

01 Грудня 2022, 10:32
У Княгининку відкриють пам’ятну дошку захиснику Михайлу Приступі 1993
У Княгининку відкриють пам’ятну дошку захиснику Михайлу Приступі

У селі Княгининок відбудеться відкриття пам'ятної дошки захиснику України Михайлу Приступі.

Всіх небайдужих запрошують на захід 2 грудня на 11:00. Про це повідомила мати воїна Лариса Приступа у Facebook-спільноті Княгининівської громади.

Жінка написала зворушливий допис про свого сина:

«Дуже вдячна всім, хто причетний до цього заходу. Михайло навчався в цій школі до 9 класу. Я не можу, як мати, сказати, що він був зразковим учнем. Але він був завжди щирою людиною, гарним другом і не терпів несправедливості.

То був кремезний юнак  ростом 206 см. Займався протягом всього юнацтва спортом. І ніколи не думав що стане військовим. Але коли почалася революція Гідності, він не зміг там не бути. А потім як і у багатьох, що не змогли потрапити до ЗСУ, пішов у добровольчий батальон ПС, де і воював до 17 року.

У 2019 підписав контракт з 503 Окремим батальйоном морської піхоти. Частина знаходилась в Маріуполі, де була знищена в перші дні повномасштабного наступу росіян. Окремими бригадами наші хлопці були розкидані по всьому фронту.

«Тягач» з кінця лютого був під Києвом в Ірпені, де мужньо загинув, захищаючи останню фортецю (міст), по якому заходила техніка окупантів.

Я сподіваюсь що його жертовність, не буде марною і залишиться навіки в нашій пам'яті... Стільки пройти... І не встиг (куля наздогнала)... Все в фото. Тільки і залишилось для рідних. Всім дякую, хто прийде вшанувати мого сина».

Нагадаємо, лучани попрощалися з воїном Михайлом Приступою 25 березня.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром