З автоматами і бензопилою: бійці «КОРДу» забрали лучанина з квартири

05 Лютого 2018, 00:25
З автоматами і бензопилою: бійці «Корду» забрали лучанина з квартири 5203
З автоматами і бензопилою: бійці «Корду» забрали лучанина з квартири

У багатоповерхівці на вулиці Конякіна бійці спецпідрозділу «КОРД» влаштували «маски-шоу».

Так, за словами лучанина Андрія Герасимчука, ввечері 4 лютого бійці в масках ввірвалися у квартиру на восьмому поверсі, виламали двері за допомогою бензопили і затримали чоловіка.

Далі все відбулося блискавично – його вивели, посадили у білий бус і повезли у невідомому напрямку:

«Я повертався додому і побачив патрульну машину біля свого під’їзду. Патрульні відмовилися коментувати, чому приїхали. Сказали тільки, що на виклик. Коли я піднявся до своєї квартири, на восьмому поверсі відчув запах пороху та побачив чотирьох бійців «КОРДу» в масках і з автоматами. З ними було два оперативники.

За кілька секунд на моїх очах забрали сусіда, посадили в авто і повезли у невідомому напрямку. Зауважу, що двері виламували бензопилою! Я в шоці, сусіди в шоці, ніхто не зрозумів, що відбулося і для чого таке «ефектне» затримання? Можливо, нам щось пояснять?», – обурився Андрій.

Подробиці цього інциденту нам будуть відомі незабаром.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром