Фізкультурник напідпитку «підрізав» патрульних

15 Лютого 2016, 09:50
1745

Разом з патрульними поліцейськими журналісти продовжують патрулювати вулиці нашого нічного міста.

У другій публікації зафіксовані правопорушення, свідками яких стали у ніч з 12 на 13 лютого 2016 року, повідомляє Волинське агентство розслідувань.

Проспект Відродження: фізкультурник «під шафе»

01:10 – патрульні з іншого екіпажу зупинили чоловіка, який порушив правила дорожнього руху та «підрізав» авто поліцейських. Через такий маневр патрульні запідозрили, що чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння та зупинили його.

Поліцейські розповідають, що їх автомобіль рухався по головній, проте водій іншої машини вирішив «проскочити». Патрульні, які саме везли іншого затриманого у відділок, зупинили його та викликали на допомогу екіпаж командира роти.

Попередньо чоловік погодився пройти алкотест на місці, свідчити погодилися активісти «самооборони», які паралельно патрулювали місто. Та згодом водій передумав і сказав, що поїде у міськвідділ.

Згодом, патрульні таки склали протокол на водія, який «підрізав» патрульну машину. Чоловік згодний, що порушив правила, проте не розуміє, чому його везли у кайданках та наполягає, що поліцейські не праві. Ті, мабуть, усоте пояснюють, що на усіх,  кого везуть у патрульній машині, задля безпеки одягають кайданки.

Порушник виявився викладачем фізкультури Луцького національного технічного університету. Щоправда, Анатолій Хомич запевнив, що зараз «тимчасово не працює».

«Ми доставили водія у міськвідділ для складання документів. Завозили на освідування – водій знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Водій поводився чемно, не бушував, не агресивний чоловік, але такі підстави застосування кайданок, бо ми його доставили у міськвідділок. Він визнає свою у вину у скоєнні правопорушення», ‒ коментує Дмитро Мокич.

Порушник отримає тимчасові права, а міру покарання визначать у судовому порядку. При перевірці документів патрульні з’ясували, що у водія немає страхового полісу. До того ж, менше двох тижнів тому патрульні вже затримували його та виносили відповідну постанову. Тож тепер горе-водієві доведеться заплатити удвічі більший штраф.



Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром