У Боратині назвали імена переможців конкурсу есе до Дня Гідності та Свободи

28 Листопада 2022, 10:46
У Боратині назвали імена переможців конкурсу есе до Дня Гідності та Свободи 967
У Боратині назвали імена переможців конкурсу есе до Дня Гідності та Свободи

Молодь ˗ рушійна сила змін. Молоді люди збагачують світ новими ідеями, борються за свої переконання та стоять на передовій ключових подій життя держави.

Які ідеї нині відстоює українська молодь? Якою бачить нашу державу після перемоги і як готова долучитися до відбудови України? Ці питання ми задали жителям Боратинської громади, які стали учасниками конкурсу есе з нагоди Дня Гідності та Свободи. Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Загалом до літературно-патріотичного флешмобу долучилися 20 молодих людей з різних населених пунктів Боратинської громади. Учасники поділилися роздумами щодо переконань та ціннісних орієнтирів сучасної молоді, акцентували увагу на ролі мови, культури у формуванні національної ідентичності, запропонували конкретні напрями відновлення України, до яких готові долучитися.

За результатами конкурсу есе «Я гідний нести ідею…» переможцями стали Богдана Приступа, Ангеліна Мартинюк, Анастасія Веснянка, Уляна Риковська, Анна Шевчук, Антоніна Ліхван.

«Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм нових творчих, наукових та професійних перемог! Також висловлюємо вдячність усім учасникам конкурсу та кожному, хто береже пам’ять про Героїв Небесної Сотні та боротьбу українців за свою Гідність та Свободу! Ми можемо бути спокійними за Україну, за долю нашого народу, коли у нашій громаді зростає така молодь, яка є зразком гідності, міцності духу і патріотизму», - йдеться в повідомленні.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром