Сушильні машини, які зроблять ваш догляд за одягом набагато простішим

27 Листопада 2022, 13:28
Сушильна машина Siemens Реклама 965
Сушильна машина Siemens

Пристрій, що допоможе швидко висушити випрану білизну та одяг, надзвичайно корисний, особливо там, де завжди багато прання та бракує місця. Варто зазначити, що сушильні машини – це надсучасні технології, стильний дизайн, економія вашого часу та простору у вашій оселі.

Особливості сушильних машин Siemens

На перший погляд, придбання сушильної машини може здаватися надмірною витратою коштів – адже випрані простирадла, джинси та светри все одно висохнуть – рано або пізно. Так і є! Ось тільки практично кожна господиня зіштовхується з необхідністю обладнання альтернативного місця для просушування білизни, особливо з наближенням холодної та вологої погоди. Саме тут вам стане у нагоді сушильна машина Siemens, що має солідний перелік корисних опцій, які ви, поза сумнівом, зможете оцінити:

авто очищення конденсатора, в якому накопичується волога випраних речей, що не запобігає його засміченню частинками ворсу;

обробка білизни паром дозволяє позбутися неприємних запахів та полегшує прасування;

підвищена енергоефективність – частина енергії, призначеної для просушування білизни, запускається на «друге коло». Для збереження енергії, насичене вологою тепле повітря не виходить назовні, а осушується всередині пристрою;

турбота про делікатні тканини – важливо для натуральної шерсті, шовку та бавовни, що можуть значно деформуватися при сушінні.

На що звернути увагу?

Вирішили купити одну сушильних машин Siemens з каталогу на www.siemens-home.bsh-group.com? Це мудре та економічно виправдане рішення, адже на вас чекають чудові ціни, акції та неймовірні знижки. Але експерти рекомендують взяти до уваги наступні нюанси:

  • Тип сушильної машини. Конденсаційні пристрої збирають вологу в окремий бокс і працюють автономно. Пристрої вентиляційного типу потребують виводу назовні вологого повітря – на вулицю або в систему вентиляції.
  • Співвідношення по завантаженню з пральною машиною.
  • Наявність теплового насоса – дозволяє підвищити енергоефективність пристроїв конденсаторного типу.
  • Рівень шуму – він не повинен перевищувати 70 – 80 Дб.
  • Оснащення сушильної машини необхідними всіма необхідними програмами та додатковими опціями.

Поспішайте: саме зараз ви  маєте змогу придбати сушильну машину від Siemens на вигідних умовах!

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром