Англомовні розваги на EnglishOK

14 Лютого 2016, 18:21
2242

Тематикою четвертого заходу у Молодіжному центрі стала Північна та Південна Америка. Учасники мали змову більше дізнатися про ці континенти в контексті різноманітних вправ та ігор.

Родзинкою вечора стала волонтер Корпусу Миру Торі Годфрі, яка розповіла про стиль життя американців, – пише Волинська правда. 

Проект здійснюється за підтримки програми «Активні громадяни» від Британської ради в Україні та СГО «Молодіжна Платформа».

Цікавим для учасників було завдання скласти діалог на типові ситуації для жителів США. Торі коментувала діалоги і розвінчувала стереотипні уявлення про американців Атмосфера вечора була надзвичайно затишною, невимушеною і сповненою жартів. Також організатори надали інформацію про різноманітні програми, які дають можливість поїхати в Сполучені Штати на навчання, роботу чи стажування.

«Дуже приємно організовувати EnglishOK вечори, коли ви бачите зацікавленість людей, прагнення спілкуватися англійською та розвивати свої навички. Особливо радують хороші відгуки і посмішки після закінчення заходу – це надихає на роботу над наступними вечорами, – ділиться враженнями одна з організаторів Катя. - Мені дуже сподобався клуб EnglishOK. Цікаво було знайомитися та спілкувати англійською з новими молодими людьми. Весела атмосфера та інтелектуальні змагання будують дружні відносини між учасниками. Це саме те, що потрібно для вивчення та вдосконалення англійської мови».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром