У Підгайцях завершують ремонт одного із корпусів школи

26 Листопада 2022, 09:27
У Підгайцях завершують ремонт одного із корпусів школи 951
У Підгайцях завершують ремонт одного із корпусів школи

У Підгайцях завершують ремонт одного із корпусів місцевого ліцею, який розпочали ще у 2021 році. На ці роботи із місцевого бюджету Підгайцівської сільської ради витратили близько 7 мільйонів гривень.

Про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь, пишуть на сайті громади. Посадовець нагадав, яким ліцей був до початку робіт.

З його слів, ремонт першого корпусу Підгайцівського ліцею – на фінальному етапі. Днями з полікарбонатного накриття над ґанком ліцею знімуть захисну плівку, щоб він став прозорим та встановлять конструкцію водовідведення ливневих вод.

За ці півтора року, окрім утеплення стін, фасадних робіт, заміни даху, будівельники завершили утеплення надземної і підземної частини цоколя триповерхового корпусу школи та облицювати його плитами під «рване каміння», зробили гідроізоляцію фундаменту, підмостку, облаштували пандус та ґанками над входами у будівлю.

«У цьому році, через війну, не вдалося розпочати ремонт інших корпусів, як планували, але ми не опускаємо рук, віримо в ЗСУ, допомагаємо та сподіваємося на перемогу. А там – переконаний, доробимо усе, як планували», – резюмував Леонід Гроголь.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром