«Новорічна листівка на передову»: лучан запрошують взяти участь в акції

25 Листопада 2022, 16:01
Новорічна листівка на передову 6405
Новорічна листівка на передову

Український державний центр національно-патріотичного виховання спільно з міністерство освіти та науки України ініціюють Всеукраїнську доброчинну акцію на підтримку ЗСУ та наших воїнів «Новорічна листівка на передову».

Про це повідомляє Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання туризму і краєзнавства. 

«Наближаються новорічні свята. У цей період ми хочемо підтримати бойовий дух наших захисників та захисниць, які в запеклих боях щодня боронять свободу і незалежність нашої держави», – йдеться у повідомленні. 

Першим етапом акції є конкурс. Учні з кожного регіону України готують власні малюнки для  вітальних листівок. На конкурсній основі з кожного регіону будуть відібрані найкращі макети, які надрукуються на листівках.

Другим етапом акції є заповнення листівок учнями та передача їх воїнам-землякам на фронт. 

«Ми прагнемо, щоб наші Герої ні на секунду не сумнівалися у нашій підтримці, вірі в їхні сили, захоплення мужністю та силами досягти такої бажаної Перемоги», – кажуть у Волинському ЦНПВТК.

У Волинській області обласний етап проводить КЗ «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради».

До участі в акції запрошуються здобувачі освіти області. 

Вісім найкращих макетів вітальних листівок, переможців обласного етапу, в електронному вигляді та заявка на участь у всеукраїнському етапі надсилайте до 1 грудня 2022 року на електронну адресу [email protected] з темою «Листівка».

Оригінали вітальних листівок надсилайте за адресою: м.Луцьк, вул. Коперника, 12, або у відділення №10 «Нової Пошти» у м.Луцьк, або передаються особисто.

Додаткова інформація за телефоном: 0988874966 – Віталій Гнатюк

Детальні вимоги щодо оформлення читайте за посиланням у файлі «Додаток до листа».

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром