На ранок 25 листопада холодне водопостачання є по всьому Луцьку, – директор Луцькводоканалу

25 Листопада 2022, 12:00
На ранок 25 листопада холодне водопостачання є по всьому Луцьку, – директор Луцькводоканалу 806
На ранок 25 листопада холодне водопостачання є по всьому Луцьку, – директор Луцькводоканалу

Станом на ранок 25 листопада холодне водопостачання є по всьому Луцьку.

Про це пише ВСН.

За словами директора «Луцькводоканалу» Віктора Гуменюка з 6-ї ранку вода подається мешканцям Луцька головними насосними станціями. Хоча уся мережа наразі заповнена, проте є певні проблеми з тиском води.

По Дубнівській насосній станції (правий берег Стиру) є понижений тиск, який ймовірно буде зберігатися ще сьогодні-завтра. Підвищити його не зможуть через те, що тривалий час стояли всі свердловини. Тобто, немає балансу прихідної води.

На Омелянівській насосній станції не було таких проблем по свердловинах, як в інших, і наразі там працює усе.

Також у місті наразі є великий розбір води, бо люди починають користуватися нею максимально. А від цього станція не може нагнати великий тиск.

«І збільшити ми його не можемо, бо люди її розбиратимуть, і надалі не матимемо, що подавати. Щоб не вводити конкретний графік, зараз ми працюємо у таких параметрах. Але це за умови, якщо не буде проблем з відключеннями електроенергії. Наприклад, вчора у нас кожні 2-3 хвилини відключалося все обладнання через якість напруги. Загалом сьогодні кожен має розуміти, що потрібно стабілізувати усе. Владнаються проблеми в енергетиці, тоді й ми підтягнемо свої параметри», – наголосив директор «Луцьководоканалу».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром