Федорова: стрілянина під стінами школи

14 Лютого 2016, 11:30
2541

Кілька невідомих молодиків пізно ввечері обстріляли пиміщення школи №25.

Подія сталася у вечір п'ятниці 12 лютого. О 21:39 поліцейські отримали виклик до школи №25, що на вулиці Федоровапише Волинське Агентство Розслідувань. 

Стріляли по дверях школи з «непарадного» входу. За словами сторожа, «стрільців» було четверо чи п’ятеро, одягнуті у темні куртки з капюшонами. Вони вистрелили у двері та пішли далі вулицею Федорова.

«Побачив, що до школи йде ціла банда. Ну, думаю, табличку прочитати чи що. А він взяв і вистрелив», – бідкається сторож.

Дійсно – на скляній частині дверей видніється дірка від кульки,у коридорі лежать шматочки скла. Поряд – інші сліди від пострілів

«Не звертайте уваги, то давніше стріляли», – пояснює сторож та додає, що біля заднього входу часто збираються «мутні» компанії

Патрульні передали орієнтування на зловмисників усім патрулям.

Патрульний Олег Вихованець взяв пояснення у сторожа, тим часом приїхала слідчо-оперативна група, яка далі буде займатися справою. До школи також прибули активісти «Самооборони. Волині». Впевнившись, що уже все спокійно, хлопці поїхали.

Приїхав на місце події і Роман Романюк – екс-депутат міської ради та голова батьківського комітету 25-тої школи. За словами Романюка, він випадково проїжджав повз школу та помітив багато людей, тож прийшов поцікавитися, що відбувається. Романюк зателефонував директору – той має написати відношення та повідомити суму завданих збитків. 

1

1

2

1

1

1

1

 

Коментарі
14 Лютого 2016, 14:19
Це ппц, як була кончена школа так і залишилась, хоча з моменту коли я ходив в 25 зону прошло років так 13...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром