З Кривого Рогу лучани повернулися з поразкою

14 Лютого 2016, 10:40
1663 Джерело: http://volynbasket.com

У матчі луцького «Волиньбаскета» з криворізьким «Кривбасом» перемогу отримали господарі поля.

Гра відбулася у п'ятницю, 12 лютого, на території супротивника у Кривому Розі, – повідомляє прес-служба БК «Волиньбасккет-WOG».

Матч «Волиньбаскета» з «Кривбасом» став крайнім у гостьовому турне для підопічних Дмитра Чайковського в третьому колі Суперліги Фаворит Спорт. Тому у шанувальників лучан були певні сподівання на гідний виступ.

Дебют зустрічі проходив у рівній боротьбі, однак клас господарів таки дався взнаки і лучани, втомлені виснажливим протистоянням в Запоріжжі, опиралися як могли.Проте цього виявилося замало.

Вже при 7:6 «Кривбас» рвонув до 14:6, а першу десятихвилинку завершив комфортними 20:10. У другій чверті Кривий Ріг продовжив відриватися, а Луцьк в силу можливостей його стримував. Тривалий час у грі трималася десятиочкова перевага криворізьких баскетболістів.

У третій та четвертій чвертях команди зіграли у значно відкритіший баскетбол, тому підтягнули і влучність. Що казати – лучани закидали фактично вдвічі частіше, ніж у стартові двадцять хвилин.

Проте й «Кривбас» не дрімав та не розслаблявся, а, отже, не підпускав «Волиньбаскет». Особливо результативно у складах обох колективів зіграли Ворнік та Джексон.

Завершився двобій перемогою «кривбасівців» у 31 заліковий пункт: «Кривбас» – «Волиньбаскет-WOG» – 91:60 (20:10, 17:11, 28:20, 26:19).

Після цього двобою лучани відпочиватимуть доволі тривалий час, відтак буде можливість ретельно підготуватись до кола четвертого, в якому волиняни шість поєдинків гратимуть у рідних стінах.




 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром