Розповіли, чому круто бути WEB-розробником

14 Лютого 2016, 16:23
4738

Фахівців, які замаються WEB-розробками,  мало, а попит на них збільшується з кожним днем. Лучанам розповіли, чому варто покинути все та почати працювати в ІТ-сфері.

Про це говорили на безплатному майстер-класі «Сучасні технології web-розробки» у суботу, 13 лютого, у комп’ютерній академії «ШАГ».

Директор  луцької філії академії «ШАГ» Інна Кондратюк розповіла, що основною метою майстер-класу є інформування населення про перспективи роботи у ІТ-сфері, зокрема у галузі WEB-розробки.

«У нас, в першу чергу, просвітницька мета. Ми хочемо нашій цільовій аудиторії дати розуміння того,  які курси ми читаємо в академії,  для чого це потрібно та наскільки це перспективно і затребувано», – пояснила ціль зустрічі Інна Кондратюк.

Інна Кондратюк
Інна Кондратюк

Після короткого предствалення викладач WEB-дизайну Наталія Слюсаревська провела майстер-клас. Зокрема фахівець розповіла, що сьогодні професія WEB-розробника є необхідною як в Україні, так і в усьому світі. Адже щодня створюється близько ста тисяч сайтів і така ж кількість зникає, не витримавши конкуренції. Тому спеціалісти, які добре знають свою страву, в жодному разі не залишаться без роботи.

«Ринок потребує нас як спеціалістів. Кажуть, що якщо вас немає в інтернеті, то вас не існує. Тому сьогодні весь бізнес хоче бути в інтернеті. Він ще до кінця не розуміє для чого, але хоче. Зараз існує приблизно 3 мільярди користувачів, а кількість сайтів становить близько 1,3 мільярда. Тобто поле діяльності велике, і люди будуть надалі замовляти наші послуги», – зазначила Наталія Слюсаревська.

Окрім того, великими перевагами новітньої професії WEB-розробника є високий заробіток та можливість працювати дистанційно. Також можна самостійно контролювати заробітну плату – чим більше замовлень виконує спеціаліст, тим більше грошей він отримає. 70% працівників ІТ-сфери вважають себе успішними людьми.

«Людину щасливою роблять три речі – кохання,  робота та подорожі. З першим ви розберетеся самостійно, а два наступні пункти можна легко реалізувати завдяки роботі WEB-розробника», – переконана Наталія Слюсаревська.

Великою перевагою такого роду занять є й те, що вакансій завжди достатньо як в Україні, так і закордоном. А роботу пропонують як для початківців, так і для працівників з досвідом.

Спеціаліст наголосила, що для того, аби стати WEB-майстром насамперед потрібне бажання. Окрім того, знадобляться і додаткові навики: знання англійської мови та уміння спілкуватися з замовником.

Необхідні знання можна здобути самостійно, в університеті або ж на спеціалізованих практичних курсах. Останній варіант буде найоптимальнішим для людини, яка хоче йти в ногу з новітніми технологіями та хоче стати успішним спеціалістом. Зокрема комп’ютерна академія «ШАГ» пропонує якісну освіту та сертифікат міжнародного зразка. Окрім того,  викладачі академії є практичними фахівцями з досвідом роботи у ІТ-сфері. Вони зможуть навчити того, чого ви не знайдете у підручниках.

Для того,  аби потрапити на курси потрібно пройти тест на знання ПК. Система покаже, які помилки у завданнях ви зробили, тому у разі невдачі, тестування можна пройти повторно.

Окрім того, заняття адаптовані для людей, котрі працюють, або навчаються, тому є можливість відвідувати заняття і у вечірні години. Важливим є і те, що після завершення навчання вам допоможуть знайти роботу.

Наталія Слюсаревська наголошує, що досягти успіху у професії допоможе лише практична діяльність. В Україні професія WEB-розробника входить до тих, що користуються попитом найбільше, тому реалізувати себе у цій сфері досить просто.




































Інна Кондратюк
Інна Кондратюк



 

Коментарі
15 Лютого 2016, 11:20
Цікавий та корисний захід
12 Березня 2016, 20:50
Не сподобалось. Пропісные истины и одна реклама
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром