Афіша кіно в Луцьку: з 17 до 23 листопада

17 Листопада 2022, 09:00
Кіноафіша Навігатор 1074
Кіноафіша

Час планувати вечори в кіно: з друзями, з коханими, на самоті. Нині в Луцьку показують  фільм-лауреат міжнародних кінофестивалів, а також супергеройський екшн, історію, засновану на реальних подіях, кримінал, трилер, драму, романтику, сімейні пригоди та мультфільм.

Кіномани Район.Луцьк зібрали актуальну афішу фільмів із 17 до 23 листопада: трейлери, розклад сеансів та купівля квитків онлайн. 

Меню

Стрічка оповідає історію молодої пари Марґо і Тайлера. Разом із групою незнайомців, їх запрошують відвідати унікальне місце – ресторан на віддаленому острові Тихого океану. Відомий і дещо схиблений на кухні шеф-кухар приготував розкішне дегустаційне меню. А також декілька сюрпризів, що шокують...

Жанр: трилер

PremierCity. Сеанси: 11:00, 13:15, 16:30, 18:50

Multiplex. Сеанси: 13:10, 16:00, 18:45

Вона сказала

Масштабне розслідування The New York Times, яке назавжди змінило світ. Завдяки непохитності та сміливості двох репортерок видання, жахлива правда про численні домагання впливових людей Голлівуду до жінок вийшла назовні. Історія, що зламала роки болючої тиші та започаткувала рух #MeToo — одну з наймасштабніших соціальних кампаній проти насильства.

Жанр: історія, заснована на реальних подіях

PremierCity. Сеанси: 14:30, 19:10

Multiplex. Сеанси: 19:00

Райське місто

Раян Свон повинен прокласти собі шлях крізь гавайський злочинний світ, щоб помститися вбивці свого батька.

Жанр: екшн, трилер

PremierCity. Сеанси: 17:15

Чорна Пантера: Ваканда назавжди

Фільм оповідає історію королеви Рамонди, Шурі, М'Баку, Окоє і загону Дора Міладже. Після смерті Т’Чалли вони борються, щоб захистити свою націю від втручання наддержав. Та поки жителі Ваканди прагнуть розпочати життя з чистого аркуша, герої мусять об’єднатися і прокласти новий шлях для королівства. У цьому їм допоможуть бойовий пес Накія та Еверетт Росс.

Жанр: супергеройський екшн

PremierCity. Сеанси: 10:30, 13:30, 15:30, 18:30

Multiplex. Сеанси: 11:00, 14:40, 17:40, 18:30

Чорний Адам

Минуло майже 5000 років відтоді, як стародавні боги зробили Чорного Адама всемогутнім. І відразу ж запроторили до в’язниці. Проте він звільниться зі своєї земної гробниці і покаже сучасному світові власну унікальну форму правосуддя.

Жанр: кінокомікс, екшн 

Multiplex. Сеанси: 15:40

Клондайк

Фільм-лауреат кінофестивалів «Санденс» і «Берлінале».

Жанр: драма

Липень 2014 року, Донбас. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

PremierCity. Сеанси: 10:45

Після. Довго і щасливо

Кохання Тесси та Хардіна — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їх зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть - все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна... може втратити саму себе... Вона хоче жити, а не виживати. А чого хоче він? Чи чекає їх казку щасливий фінал, або ж «довго і щасливо» - це не для Тесси та Хардіна?

Жанр: романтика

PremierCity. Сеанси: 19:20

Мій домашній крокодил

Цієї осені зустрічайте захопливу та зворушливу історію за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл! Він живе в Нью-Йорку, обожнює співати і намагається жити серед людей. Згодом Ліл зустрічає родину, яка щойно оселилися в його будинку і зовсім не очікувала такого сусідства. Так починається нова мандрівка, сповнена пригод, гумору, незабутніх хітів та справжньої дружби.

Жанр: сімейна пригода

PremierCity. Сеанси: 13:00, 16:50

Multiplex. Сеанси: 10:20, 12:00, 14:50

Кролецип та Хом'як Темряви

Події фільму розгортаються у фантастичному світі, повному небезпек та пригод. Король Петер – відомий заєць-авантюрист – всиновив незвичайного хлопчика – Кролеципа. Юний принц розумний, винахідливий, привабливий і дуже, ну дуже незграбний, що не заважає йому марити про справжні пригоди. Коли найбільший лиходій Королівства - рідний брат Петера втікає з в'язниці і загрожує повалити авантюрного Короля, Кролецип вирушає в епічну гонку з часом разом з Ейбом - саркастичною черепахою, який впевнений, що бачив уже рішуче все, і безрозсудною експерткою з бою Мег. Все заради пошуку головного артефакту – Хом'яка Темряви.

Жанр: анімаційна пригода

PremierCity. Сеанси: 11:15, 12:45, 15:20

Multiplex. Сеанси: 10:30, 13:00

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024