Повідомили, що нового запровадили в обласному центрі зайнятості у 2017 році

02 Лютого 2018, 15:40
Роман Романюк 6095
Роман Романюк

Волинський обласний центр запровадив ряд інноваційних сервісів для надання послуг незайнятому населенню та роботодавцям.

Повідомив про це очільник центру Роман Романюк у п’ятницю, 2 лютого.

Зокрема, центр зайнятості започаткував таку функцію, як електронна черга. Більше двох тисяч осіб скористалися нею і це дійсно комфортно для клієнтів центру. Їм не потрібно постійно нудитися в чергах.

Окрім того, в 2017 році запрацювала така нова сучасна форма як відеорезюме. Це дає можливість безробітним презентувати себе через відеозапис впродовж хвилини-півтори. За словами Романа Романюка,  від роботодавців були надзвичайно схвальні відгуки, адже з таким резюме можна ознайомитися й з інших областей країни.

Роботодавець таким чином може відчути психоемоційний стан того, хто шукає роботу, а також визначити, чи дійсно ця людина здатна працювати на тій чи іншій посаді. Близько двох тисяч безробітних скористалися цією функцією в минулому році, і більшість із них реалізували себе на ринку праці.

Як поділився Роман Романюк, у 2017 відкрили кол-центр, гарячу лінію державної служби зайнятості. Тобто тепер у клієнтів центру зайнятості з’явилася можливість зателефонувати до нього і проконсультуватися чи поскаржитися на щось. 

Читайте також: Збільшення вакансій і допомога підприємцям: здобутки-2017 обласного центру зайнятості

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром