Лучанин випав з вікна на сьомому поверсі

02 Лютого 2018, 14:44
Молодик - у реанімації 4228
Молодик - у реанімації

П`яний лучанин потрапив до реанімації після того, як випав з вікна на сьомому поверсі у сусідньому місті.

Про це інформує сайт БУГ.

Інцидент стався у п'ятницю, 2 лютого, близько шостої ранку, на вулиці Луцькій у Нововолинську. За інформацією правоохоронців, молодик випав з вікна з власної необережності, а не тому, що вирішив піти з життя: таке припущення зробили з  того, що лучанин кликав про допомогу перед самим падінням.

За словами сусідів, напередодні у помешканні, з вікна якого випав лучанин, «пили-гуляли» цілу ніч. А близько 6:15 сусіди ніби то почули крик «Дай руку!», після чого молодик полетів на землю. Свідки події викликали на місце медиків та правоохоронців.

Постраждалого при падінні 24-річного хлопця госпіталізували до реанімації Нововолинської центральної міської лікарні. Стан його наразі важкий.

 

 

Зауважимо, що, за словами сусідів, «літун» приїхав з Луцька, він – співробітник поліції, а поруч із місцем інциденту знайшли предмет, схожий на пістолет.

 

Очільник місцевого відділу поліції Віктор Пикалюк повідомив, що пістолет – пневматичний, офіційно зареєстрований. А от інформацію про те, чи є постраждалий правоохоронцем він не підтвердив, хоча і не спростував.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром