На Рівненській демонтують навіс, де збираються шумні компанії

09 Листопада 2022, 11:17
Навіс на Рівненській 1417
Навіс на Рівненській

У Луцьку на вулиці Рівненській демонтують навіс, де збираються шумні компанії на п'яні посиденьки.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту Муніципальної варти.

До департаменту муніципальної варти, на гарячу лінію «Група швидкого реагування», надійшло декілька звернень щодо перевірки законності встановлення конструкції (навісу) на вулиці Рівненській, 113, в якій постійно збираються компанії, розпивають алкогольні напої, шумлять та порушують громадський порядок.

В ході реагування на звернення, інспектор виявив самочинне розміщення навісу та стола на прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку. Також залишки нічних посиденьок (рештки їжі та близько двадцяти порожніх пляшок з-під пива та горілки). Поблизу знаходиться дитячий садочок та майданчик, на якому граються діти, споглядаючи, як дорослі здійснюють розпиття алкогольних напоїв.

Голові правління ОСББ «Рівненська 111а» видали припис на демонтаж конструкції.

При наступних візитах на вказану територію, знову виявили порожні пляшки з-під пива та встановлений мангал, що свідчить про постійні «нічні посиденьки».

Департамент  підготує проєкт рішення виконавчого комітету про демонтаж даної конструкції. У випадку не здійснення самостійного демонтажу, демонтажні роботи здійснюватимуться в примусовому порядку департаментом муніципальної варти.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024