У Луцьку розповіли, як можна розвивати свою англійську безкоштовно

У Луцьку розповіли, як можна розвивати свою англійську безкоштовно

06 Листопада 2022, 16:24

 У Луцьку представили організацію ENGin, що поєднує українську молодь з іноземцями, які вільно спілкуються англійською мовою, для безкоштовної розмовної онлайн-практики та налагодження міжкультурних зв’язків. 

Захід відбувся 5 листопада у Молодіжному центрі Луцька – повідомляє Район.Луцьк.

Лекцію вела амбасадорка україно-американської компанії Катерина Куриця, яка бере участь у проєкті вже пів року. На початку аудиторію ознайомили з компанією та з її особливостями. ENGin – це англійська соціалізація та розмовна практика через онлайн-розмови. Участь у проєкті безкоштовна.

Для участі у проєкті людина має бути віком від 10 до 35 років та мати базові знання англійської мови.

Організація підбере волонтера за вашим віком, інтересами та преференціями по статі. Спілкуватись з волонтером ви маєте за певним планом не менш ніж одну годину на тиждень –  такі правила проєкту. Волонтери можуть бути з США, Індії, Європи. 

У компанії є служба підтримки, до якої учасник може звернутись із будь-якого питання, яке стосується ENGin.

Послухавши лекцію від Катерини, учасники заходу могли особисто поспілкуватися з амбасадоркою. 

«Катерина так цікаво розповідала про проєкт, що мені захотілось взяти в ньому участь. Я вивчаю англійську мову з самого дитинства і думаю, що поспілкуватися з волонтером зі США було б крутим досвідом, тому я задумуюсь над реєстрацією у проєкті», – поділилася враженнями учасниця заходу Ілона

Амбасадорка компанії ENGin Катерина Куриця розповіла нам, що дізналася про проєкт ENGin в одному з телеграм-каналів і зараз спілкується з волонтеркою з США:

«Англійська і безкоштовно? Я беру, мені треба. Перейшла за посиланням на офіційний сайт і вже згодом про все дізналась. Моя волонтерка просто неймовірна, вона з США, на рік старша за мене. Ми з нею водночас різні, але дуже схожі, відчувається, що нас якось однаково виховували. Так само, як і я, обожнює життя.  Ми дуже хочемо зустрітися вживу».

За словами Катерини, принцип компанії ENGin – працювати безкоштовно. Бо не всі можуть собі дозволити вивчення англійської.

Станом на 2020 рік завдяки ENGin почали вчити англійську з волонтерами близько 10 тисяч людей. Проєкт охопив 24 регіони України і 47 штатів в США. 

 

Авторка: Ольга Гураль