Афіша кіно в Луцьку: з 4 до 9 листопада

04 Листопада 2022, 18:00
Кіноафіша Навігатор 1570
Кіноафіша

Час планувати вечори в кіно: з друзями, з коханими, на самоті. Нині в Луцьку показують фільм-лауреат міжнародних кінофестивалів. першу в Україні екранізацію коміксу, а також екшн, кримінал, горори, мелодрами, сімейні пригоди та мультфільми.

Журналісти Район.Луцьк зібрали актуальну кіноафішу з 4 до 9 листопада: трейлери, розклад сеансів та купівля квитків онлайн. 

Клондайк

Фільм-лауреат кінофестивалів «Санденс» і «Берлінале».

Жанр: драма

Липень 2014 року, Донбас. Молоде подружжя готується стати батьками. Попри постійні сварки, чоловік і брат дружини прагнуть одного — евакуювати вагітну жінку. Та вона відмовляється їхати навіть коли село захоплюють озброєні угруповання. Тим часом у небі над ними збивають цивільний літак.

PremierCity. Сеанси: 18:30

Multiplex. Сеанси: 17:20, 19:15 

Максим Оса: Золото Песиголовця

Перша в Україні екранізації коміксу. 

1636 рік. Польський король сплачує данину козакам, аби попередити повстання.

Золото везуть до шинку Нахмана, де на нього чекає хорунжий Корсунського полку Максим Оса. Та замість загону з 5-ти братчиків до корчми завертає напівживий козак з пустими капшуком. Разом із ним Оса вирушає на пошуки зниклих побратимів і знаходить їхні понівечені тіла в глибині лісу.

Осі доведеться розплутати відьмацьке павутиння та віч-на-віч зустрітися з містичним Песиголовцем.

Фільм створено Кіностудією дитячих та юнацьких фільмів ім. О.О. Ханжонкова за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Жанр: трилер, щедро приправлений козацькими пригодами, детективними елементами та мотивами дарк фентезі. 

PremierCity. Сеанси: 10:40

Чорний Адам

Минуло майже 5000 років відтоді, як стародавні боги зробили Чорного Адама всемогутнім. І відразу ж запроторили до в’язниці. Проте він звільниться зі своєї земної гробниці і покаже сучасному світові власну унікальну форму правосуддя.

Жанр: кінокомікс, екшн

PremierCity. Сеанси: 14:30, 16:40, 18:40

Multiplex. Сеанси: 12:50, 16:00, 17:40, 19:10

У прямому ефірі

Ведучий приймає дзвінок, де в ефірі невідомий погрожує вбити всю родину шоумена. Щоб врятувати близьких, радіоведучому доведеться зіграти в гру на виживання, і єдиний спосіб виграти — дізнатися особу злочинця.

Жанр: трилер, кримінал

PremierCity. Сеанси: 19:10

Multiplex. Сеанси: 19:20

Після. Довго і щасливо

Кохання Тесси та Хардіна — незаперечне, і з кожним новим випробуванням їх зв'язок ставав все міцнішим, а пристрасть - все сильнішою. Ось тільки Хардін ніяк не може заспокоїти своїх демонів, тоді як Тесса вже не та наївна дівчина, чий світ він перевернув з ніг на голову. Вона відчуває, що у вічних спробах врятувати Хардіна... може втратити саму себе... Вона хоче жити, а не виживати. А чого хоче він? Чи чекає їх казку щасливий фінал, або ж «довго і щасливо» - це не для Тесси та Хардіна?

Жанр: романтика

PremierCity. Сеанси: 12:30, 15:15, 17:05, 19:05

Multiplex. Сеанси: 15:00, 17:30, 20:00

До зустрічі крізь час

Вони створені одне для одного. Щоранку серфлять узбережжям Каліфорнії, снідають в улюбленому кафе і потім розбігаються у справах. А коли сідає сонце, зустрічаються знов у таємному місці і слухають разом улюблену музику. Усе вирішено – завтра він зробить їй пропозицію. Але завтра не настане ніколи через нещасний випадок. Лорі лишаються спогади і касета з їхньою музикою. Одного дня, натиснувши play, вона повертається у минуле, саме у день смерті Гаррісона. І усвідомлює, що отримала шанс врятувати коханого…

Жанр: мелодрама

PremierCity. Сеанси: 13:10

Гірська лихоманка

Молодий англійський альпініст ступає на гірську стежку в Альпах, щоб допомогти своєму другові за одне літо підкорити «велику трійку»: Матергорн, Айгер і Монблан. Уже під час перших двох сходжень друзі стають свідками кривавих смертельних випадків, однак, не зважаючи на це, наполегливо розпочинають третє. Вони навіть не підозрюють, що на іншому боці гори саме в цей час назріває смертоносний шторм.

Жанр: трилер, драма

PremierCity. Сеанси: 12:50

Джиперс Кріперс: Відроджений

Вимушена поїхати зі своїм бойфрендом на Horror Hound festival, Лейн не відчуває радості. У міру наближення події дівчину починають мучити незрозумілі передчуття та тривожні видіння. У розпал фестивалю Лейн вже впевнена, що відбувається щось надприродне і що вона знаходиться в центрі всього цього.

Жанр: трилер, жахи

PremierCity. Сеанси: 16:50

 Коаті: Легенда джунглів

Головний герой мультфільму – Начі, пустотливий, але дуже добрий коаті. Разом з друзями – безстрашним метеликом-монархом Ксочі й гіперактивною скляною жабою Пако – він вирушає у неймовірну подорож. Підступна коралова змія прагне знищити їхню домівку – тропічний ліс. Тож друзі об’єднуються, щоб не допустити цього.

Жанрсімейна пригода

PremierCity. Сеанси: 10:50, 12:35

Multiplex. Сеанси: 10:20, 15:50

Мій домашній крокодил

Цієї осені зустрічайте захопливу та зворушливу історію за мотивами однойменного оповідання про крокодила на ім’я Ліл! Він живе в Нью-Йорку, обожнює співати і намагається жити серед людей. Згодом Ліл зустрічає родину, яка щойно оселилися в його будинку і зовсім не очікувала такого сусідства. Так починається нова мандрівка, сповнена пригод, гумору, незабутніх хітів та справжньої дружби.

Жанр: сімейна пригода

PremierCity. Сеанси: 10:30, 15:10

Multiplex. Сеанси: 10:10, 11:00, 13:00, 13:50, 16:30

Тед-мандрівник: Закляття мумії

Випадково відкривши таємничий саркофаг Тед Джонс вивільняє стародавню небезпечну силу. Щоб повернути все назад, він вирушає у нову сповнену пригоду мандрівку. Завдань всього-нічого: об'їхати півсвіту, віднайти Смарагдову Скрижаль та нарешті покласти кінець прокляттю Мумії.

Жанр: сімейна пригода

PremierCity. Сеанси: 11:20

Multiplex. Сеанси: 10:10, 12:35

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром