У Радомишлі відкрили новий спортзал

30 Січня 2018, 22:10
4218

У школі села Радомишль Луцького району відкрили новий спортзал.

Відкриття пройшло 30 січня, повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Відомо, що заклад функціонує ще з 1986 року. Нині ж у ньому навчається 180 учнів, знання яким передають 22 кваліфіковані педагоги.
 
Директор навчального закладу Лариса Борейко зазначила, що оновлення спортивного залу – довгоочкувана подія, тож жителі двох селищних рад, діти яких відвідують заклад, теж раділи такому подарунку. Школа у Радомишлі хоч і сільська, однак не поступається іншим. Тут є комп’ютерний клас, тематичні кабінети, деревообробна майстерня, а тапер і новий спортзал.
 
«Не дивлячись на те, що зараз на Сході нашої країни точиться війна, держва не припиняє турбуватися про наше молоде покоління. Як приклад – новий спортивний зал у Радомишлі, придбання шкільного автобуса за кошти державного та у співфінансуванні з районного бюджету. Сьогодні – це будівницто Волині, вона не перестає розбудовуватися. Бажаю, аби у цій теплій оселі ви не лише здобували знання, а й зміцнювали своє здоров’я», – звернулась до присутніх заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром