«Оскар і Рожева Пані» збиратимуть гроші для дітей

12 Лютого 2016, 08:15
2016

Унікальний арт-проект «Оскар і Рожева Пані»  має на меті зібрати кошти для підтримки виїзної бригади, що надає допомогу діткам, які стаждають на невиліковні захворювання.

Про це йдеться на сторінці благодійного фонду «СТОПРАК».

1 березня 2016 року на сцені Волинського академічного обласного музичного драмтеатру імені Тараса Шевченка буде поставлено унікальний театральний  арт-проект «Оскар і Рожева Пані» за мотивами всесвітньо відомого роману Еріка-Еммануеля Шмітта.

Цей благодійний проект об’єднав творчі зусилля митців з різних міст та різних театрів.

Актриса Ірма Вітовська, режисер Ростислав Держипільський, гурт «Океан Ельзи», художник Андрій Єрмоленко, балетмейстер Ольга Семьошкіна та актори Івано-Франківського театру імені Івана Франка доклали зусилля, аби вистава стала не лише творчою подією, а також приводом до вирішення значущої соціальної проблеми – створення в Україні доступної системи паліативної допомоги для хворих дітей.

Вперше в історії сценічних інтерпретацій роману Е.-Е.Шмітта головні ролі у виставі будуть виконувати діти.

Маленькі учні івано-франківської театральної студії втілюватимуть  на сцені переживання головного героя, який проживає останні 12 днів свого життя, шукає у Бога відповідей на запитання про любов і смерть.

Квитки вже можна придбати в касі Волинського драмтеатру імені Тараса Шевченка. Кошти, виручені з продажу, будуть передані на підтримку виїзної бригади, яка надає допомогу діткам, хворим на невиліковні захворювання.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром