У Луцьку розпочнеться відео-школа свідомого громадянина

29 Січня 2018, 21:11
Лекція 1621 Джерело: Перший
Лекція

Громадянський Рух «СВІДОМІ» започатковує напрямок «ВІДЕО» – висловлювання індивідуальних думок ерудованими особистостями.

Уроки неформальної освіти проходитимуть у рамках проекту «Школа свідомого громадянина», пише Конкурент.

Переклади інтерв'ю та виступів відомих публічних осіб, бізнесменів, політиків, філантропів різних часів, перекладених на українську мову, які доноситимуть широкому загалу основи свідомої поведінки та надихатимуть на зміни, удосконалення себе, власного життя та суспільства загалом.

Для дебютного перекладу обрано інтерв'ю Білла Гейтса – засновника та голови ради директорів корпорації Майкрософт. Він ділиться роздумами про зміни в 4 найважливіших галузях людства, які відбудуться до 2030-того року. Білл на конкретних прикладах обґрунтував своє бачення. Дивіться у відео про вакцинацію та наукові досягнення в сфері медицини, ГМО та перспективи сільського господарства в країнах Африки, електронний прогрес банківського сектору та майбутнє освіти.

Координатори Христина Назар та Галина Падалко впевнені, що напрямок «ВІДЕО» в проекті «Школа свідомого громадянина» набуде популярності серед людей, яким важливе успішне майбутнє, адже завдяки проекту велика кількість неоціненних та корисних відео залишається недоступними для розуміння більшістю людей, які хотіли б розширити свій кругозір. Саме тому Громадянський Рух «СВІДОМІ» започаткував окремий напрямок в цьому проекті, щоб неформальна освіта стала ще доступнішою для кожного.

 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром