Чому голова Княгининівської ОТГ розплакалась в прямому ефірі на «1+1»

29 Січня 2018, 20:07
Олена Твердохліб 2672 Джерело: Таблоїд Волині
Олена Твердохліб

Княгининівська ОТГ бере участь у соціальному бізнесово-розважальному проекті «Громада на мільйон», який транслюють на каналі «1+1». 

За мільйон гривень змагатимуться п'ять об'єднаних громад, пише Таблоїд Волині

Голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб, розказала про проект, заради якого бере участь у шоу їхня громада. За словами жінки, місцеві жителі хотіли б, аби в них була власна електрозаправка, адже в майбутньому все більше людей переходитиме саме на електромобілі.

«Саме з нашої громади має початися нова Україна. Я щиру вірю в те, і для того я повернулася в Україну у 2005 році. Я можу сказати, що я щаслива людина, томущо , по-перше, я щаслива тим, що я повернулася додому. Зараз буду плакати…Бо дома – це дома. Не знімайте. Я завжди, як думаю про ту дому, то хочеться плакати. Я повернулася в Україну у 2005 році. Перед тим працювала в Чехії дев’ять років. Основна моя мета, як сільського голови, покращити життя громади і припинити виїзд молоді за кордон», – розповіла голова.

Варто зауважити, що Княгинівська громада успішно виконала завдання цього туру – встановила рекорд України за 36 годин, насмаживши 3 917 сирників.

Таким чином уже в наступному випуску ми побачимо чергові змагання, учасниками яких буде й волинська громада.

 

 
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром