Студенти Лесиного вишу влаштували благодійний концерт на підтримку воїнів та дітей

21 Жовтня 2022, 10:01
Студенти та волонтери влаштували благодійний концерт 1133
Студенти та волонтери влаштували благодійний концерт

Студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки та волонтери благодійної організації «Новий Боратин» організували концерт, аби зібрати кошти для Збройних сил України та дітей, які постраждали від російської агресії.

На ньому побувала і журналістка Район.Луцьк.

«Ми організовуємо благодійну акцію, аби передати гроші та речі як військовим, так і простому населенню, яке постраждало від російської агресії. Захисники не потребують зубних паст та щіток, проте саме діткам необхідно це. Ми їздимо на Схід, в Ізюм і не тільки, щоб допомогти усім», - розповідає Андрій Баричук, волонтер організації «Новий Боратин».

Учасники заходу декламували вірші, співали авторські пісні та розповідали власну поезію, а все для того, аби допомогти нашим захисникам та дітям, які зараз цього потребують. 

Варто зазначити, що у залі панувала «домашня» атмосфера. Гості насолоджувалися виконанням творів та підтримували виконавців аплодисментами, увімкненими ліхтариками та співом разом з ними. 

«Я декламуватиму авторські монологи на тему війни й надіюся, що люди послухавши їх задумаються і щось переосмислять», - коментує студент Валентин Борзенко

Завдяки благодійному концерту вдалося зібрати понад  4 тисячі гривень та 6 пакетів  з харчами й речами найпершої потреби. Все зібране волонтери особисто доставлять до діток.

Фото зроблені Пасічник Софією.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024