У луцької «Волині» – ще «плюс чотири»

29 Січня 2018, 16:58
Новачки луцького клубу Василь Курко (справа) та Євген Заричнюк (зліва) 3459
Новачки луцького клубу Василь Курко (справа) та Євген Заричнюк (зліва)

«Червоно-білі» домовилися про контракти з декількома новими футболістами.

До тринадцяти новачків, яких «Волинь» підписала протягом грудня-січня, за підсумками селекційного збору, який команда Віктора Богатиря проводила у Щасливому (Київська область), приєдналося ще четверо гравців.

Читайте також: Луцька «Волинь» розбудовуватиме тренувальні бази

Якщо підписання 30-річного голкіпера Богдана Когута, останнім клубом якого був прем’єрліговий «Верес», уже анонсували деякі вітчизняні спортивні видання, було вже чимось відомим, що залишалося довести до фактичного стану, то інші троє гравців – нові імена для луцьких уболівальників.

Так, 27-річний півзахисник Павло Гордійчук, як повідомляє офіційний сайт «Волині», левову частку професійної кар’єри провів у київському «Оболонь-Броварі», а останніх півроку провів у польській «Сталі» з Жешува.

28-річний Євген Заричнюк має за плечима досвід виступів у багатьох українських клубах, а з молдовським «Тирасполем» вигравав національний Кубок сусідньої країни. Як і Когут, він виступав у Прем’єр-лізі – за полтавську «Ворсклу».

Наймолодшим із останніх новачків клубу є 22-річний Василь Курко, останнім клубом якого були суперники «Волині» по Першій лізі – одеська «Жемчужина».

Усі новачки клубу разом із гравцями старого складу, на яких розраховує тренерський штаб, днями вирушать на тренувальний збір «Волині» до Туреччини. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром