У Луцькій дитячій поліклініці нова офтальмологиня

19 Жовтня 2022, 14:16
Дитяча поліклініка 2306
Дитяча поліклініка

У дитячій поліклініці Луцька прийматиме нова офтальмологиня.

Про це повідомила керівниця медзакладу Оксана Лєщинська.

Лучан із дітками, які потребують консультації офтальмолога, перевірити зір, отримати фахову консультацію і необхідну допомогу запрошують до фахівчині Вікторії Москаленко у дитячій поліклініці.

«Вікторія Вікторівна працювала у Запорізькій області, проте через війну, була змушена залишити небезпечний регіон і долучилася до колективу Луцької міської дитячої поліклініки. Закінчила Львівський національний медичний університет у 2007 році, пройшла інтернатуру на базі ВОКЛ та ЛНДМУ у 2007-2010 роках. Із 2010 року працювала лікарем поліклінічного відділення Пологівської БЛІЛ Запорізької області на змішаному прийомі. У 2022 році отримала сертифікат з дитячої офтальмології», – повідомила очільниця медзакладу.

Щоб записатися на прийом до Вікторії Москаленко, необхідно отримати направлення у свого лікаря-педіатра, з яким укладено декларацію. 

Навіть якщо вам не потрібно проходити плановий профогляд, але стан дитячого зору викликає бодай якісь сумніви, або ж в сім’ї є люди з проблемами зору – не відкладайте візит до лікаря-офтальмолога.Подбайте про здоров’я дитячих очей своєчасно.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром