В «Адреналіні» покажуть романтичне українське кіно

11 Лютого 2016, 14:58
2152

Напередодні Дня закоханих кінокомплекс «Адреналін» запрошує на перегляд української романтичної кінозбірки «Любов. Live».

Що таке збірка «Любов. Live»? Це – найкращі вітчизняні фільми на любовну тематику за останні роки загальною тривалістю 117 хв. До слова, це український продукт від молодих режисерів, повідомляють в «Адреналіні».
 
 Початок сеансів у четвер, 11 лютого, в Синій залі о 15:15 та 18:50.

«Гості мого дому»

Режисер Олег Федченко, 5 хв. Учасник більш ніж 30-ти офіційних конкурсних програм міжнародних кінофестивалів та володар шести нагород, серед яких за кращий анімаційний фільм на MКФ «Silafest» (Сербія) та «TASI Viewers Choice Award» на MKФ «The Animation Society of India (TASI)» (Індія).

«Віолончель»

Режисер Олеся Моргунець-Ісаєнко, 23 хв. Фільм здобув відзнаку за найкращий сценарій на МКФ «Молодість» у 2015 році. Був учасником численних міжнародних фестивалів в Європі. Особливо вражає те, що фільм покорив глядачів на «Music & Film Festival» (JIMFF) в Кореї в 2014 році та МКФ «Золотий абрикос-2015 » у Вірменії.

«Лебідь»

Режисер Сашко Даниленко, 4 хв. Це одна з перших робіт режисера Сашка Даниленка, яка своєю чарівністю просто покорила французьких музикантів. Режисер також став автором відомих анімаційних кліпів українського гурту ТНМК – сюрреалістичний «Карпатський реп» і яскраво-міфологічний «Reggae».

«May be»

Режисер Наталія Давиденко, 22 хв. Фільм став однією з найінтригуючіших подій на МКФ «Молодість» у 2014 році.

«Кончєний»

Режисер Маргарита Кузьмина, 10 хв. Сценарій до цієї комедії написала відома українська письменниця Катерина Бабкіна. Стрічка отримала винагороди «Найкращий фільм» та «Найкращий сценарій» на фестивалі «Відкрита ніч »( Київ) та «Найкраща ідея фільму» на фестивалі «Кити» (Маріуполь), «Кінокімерія».

«Перший крок у хмарах»

Режсер Аліна Горлова, 18 хв. Переможець Четвертого міжнародного фестивалю авторського кіно «Кінолікбез», що проходив у російському місті Барнаулі на Алтаї. Аліна Горлова, режисер стрічки, удостоєна нагороди Срібний Жан-Люк «Сила слова» за найкращий сюжет.

«Лист з минулого»

Режисер Андрій Рожен, 10 хв. Переможець гранту Президента України.

«Повернись»

Режисер Андрій Кирилов , 4 хв. Створено за підтримки волонтерського об’єднання допомоги воїнам АТО «Крила фенікса».

«Давай не сьогодні»

Режисер Христина Сиволап , 18 хв. «Найкращий короткометражний фільм» на 26-му італійському кінофестивалі «The Best Short Film», дві нагороди в Мюхені в рамках «Festival JULA» – приз глядацьких симпатій та за найкращий сценарій, головна нагорода на міжнародному кінофестивалі в Трієсті.

«Пошкодження»
Режисер Володимир Власенко, 3 хв. Фільм входить до списку найкращих фільмів за версією «Motion Graphics Served Behance».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром