«Не відпускайте дітей на лід»: у Луцьку потонув 12-річний хлопчик

28 Січня 2018, 09:50
Під льодом загинула дитина 14170
Під льодом загинула дитина

У Луцьку батьки закликають не відпускати дітей на крихкий лід. Неподалік від Київського майдану у Стиру втопився 12-річний хлопчик.

Хлопчик з товаришем вийшли до річки близько 16:00 у суботу, 27 січня. Очевидці стверджують, що дитина одразу ж вибігла на лід, і провалилася під воду. Тіло підлітка все ще шукають. Допис із закликом берегти своїх дітей оприлюднила на Facebook лучанка Катерина Білецька.

«Шановні мамочки і татусі, проведіть бесіду зі своїми дітьми, що не можна НІ В ЯКОМУ РАЗІ ступати на льодове покриття на річці, сьогодні на очах у товариша втопився хлопчик, йому 12 років, ходив з моїм сином у дитсадок. Пішов з другом на річку, товариш залишився на березі, а він відразу пішов на лід, і тільки ступив, крига проламалась і відразу пішов на дно. Тіло хлопчика ще шукають... Бережіть своїх дітей!», – пише жінка.

Допис на сторінці лучанки
Допис на сторінці лучанки
 

Інформацію підтвердили у патрульній поліції Волині. Стало відомо, що дитина провалилася під лід та потрібна допомога спецслужб на вулиці Глушець біля річки Стир. Патрульні з'ясували, що хлопець не послухав застереження товариша не іти на лід, та провалився під нього. Товариш побачив поблизу трьох людей та попросив про допомогу. Один із людей намагався самотужки дістати дитину з-під криги, але не зміг. На місце події прибули усі відповідні спецслужби, а також водолази.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром