У Луцькому СІЗО 38-річний чоловік збував наркотики

07 Жовтня 2022, 15:01
Обшуки в СІЗО 1443
Обшуки в СІЗО

У Луцькому слідчому ізоляторі 38-річний лучанин збував наркотики.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці у рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, викрили злочинну діяльність 38-річного лучанина. Поліцейські задокументували п’ять фактів поставок та збуту психотропних речовин на території установи.

У четвер, 6 жовтня, під час проведення санкціонованих обшуків у СІЗО та за місцем проживання фігуранта правоохоронці вилучили пакет з порошком білого кольору, схожим на амфетамін, засоби зв’язку, платіжні картки різних банків. Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.

До слова, зловмисник заарештований та перебуває у СІЗО за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану.

Співробітники Луцького районного управління поліції, спільно з працівниками оперативної групи державної установи «Луцький слідчий ізолятор» за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області брали участь у затриманні.

Вирішують питання про оголошення фігуранту про підозру за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідство триває.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром