Патрульні розповіли учням про безпеку на дорогах

11 Лютого 2016, 09:47
1874 Джерело: facebook.com

Патрульні Сніжана Білера і Віталій Снитюк поспілкувалися з другокласниками 25 школи, а Володимир Юрчук і Андрій Ліщук провели виховну годину з семикласниками 1 школи.

Діток цікавило буквально все: від того, чому гості вирішили стати поліцейськими, і до того, яким пальним заправляються патрульні автомобілі. Хлопці-семикласники ставили запитання про калібр зброї, а другокласники охоче розповідали свої життєві історії, пов’язані з поліцією, пише Патрульна поліція Луцька у Facebook.

Патрульні радо відповідали на запитання, розповідали, як реагувати, якщо діти стали свідками правопорушення, йшлося і про безпеку на дорогах у великому місті.

За спостереженнями поліції, діти дотримуються правил дорожнього руху навіть краще, ніж дорослі.
Сподіваємось, після зустрічі з молодими патрульними учні ще більше слідкуватимуть за власною безпекою на вулицях, переходитимуть дорогу лише в дозволених місцях та їздитимуть на велосипедах згідно з правилами.

Зустрічі відбулись за сприяння Волинської обласної бібліотеки для юнацтва, в приміщенні якої також проводяться зустрічі патрульних зі школярами. Бібліотека надала закладки «Моя нова поліція» та розмальовки для найменших на «поліцейську» тематику.

Зазначимо, що зустрічі в навчальних та інших закладах міста з патрульними відбуваються систематично за попереднім погодженням з прес-службою та відділом моніторингу.

Після спілкування діти охоче фотографувались з гостями.











Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром