У місті стартує рух «За очищення влади»

11 Лютого 2016, 08:47
1949 Джерело: anticorr.org.ua

Організатори мають на меті  об'єднати усі здорові політичні та громадські середовища в Україні, щоб зібрати підписи за відставку уряду та запровадження конкурсного підходу до призначення Генерального Прокурора України.

Збори ініціативної групи «Руху за очищення у Луцьку» відбудуться у  п’ятницю, 12 лютого о 12.00 у коворкінг-центрі «Репортер», що на проспекті Волі, 27, 4-й поверх, повідомляють організатори.

Рух за очищення – це результат діяльності серії масштабних Антикорупційних форумів за участі найавторитетніших середовищ країни, таких як Нова Країна, ДЕМАЛЬЯНС, VoxUkraine, команди Міхеіл Саакашвілі та багато інших.

Як запевняють організатори, «маємо шанс об'єднати усі здорові політичні та громадські середовища в Україні, але доведеться добряче попрацювати».

Нагадаємо, що цілями Руху є розробка нових правил, збір підписів за відставку уряду та запровадження конкурсного підходу до призначення Генерального Прокурора України.

«В цілому ми прагнемо оновлення країни, звільнення від корумпованої еліти, ліквідація причин корупції через зміну правил. Одними із інструментів, які плануються використовувати – збір 1 мільйона підписів за відставку Яценюка та Шокіна протягом 1 місяця; масова хвиля перевірок декларацій чиновників на відповідність їх реальному стилю життя», – ідеться у прес-релізі.

Координатор заходу : Юлія Сабатюк, тел. 050-687-42-19.

Детальніше про рух  – тут.

 

Коментарі
11 Лютого 2016, 11:48
Подайте запит: чи існує територіальна громада м. Луцька? Отримаєте відповідь ,що такого немає ,що бюджетів тер громади м. Луцька немає. Для наведення потрібно почати с самого початку. Створити громади ,як це вимагає Конституція України ,гілки влади ,стати публічним власником національного багацтва. Тоді ми зможемо побудувати державу . А поки ,що у нас Диктатура алігархату. Ну ,що почнемо?
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром