Символом «Бандерштату» стане сексуальна і цілеспрямована дівчина

10 Лютого 2016, 22:24
4047 Джерело: radiotrek.rv.ua

На цьогорічній афіші фестиваль «Бандерштат» символізує дівчина у  вишиванці і рокерській «косусі» та віночку на голові.

На фестивалі очікується найкращий український лайнап, а глядачів цього річ планують зібрати вісім-десять тисяч, пише Радіо Трек.
 
Перед ними виступатимуть: Брати Гадюкіни, Тартак, Brutto, O.Torvald, Jamala, Гайдамаки, Антитіла, Роллікс, Фіолет, Жадан і Собаки, Веремій, Morphine Suffering, Анна, Epolets, Stoned Jesus, Карна, Arlett. На urban-stage заспівають гурти Злам, Pins, Farinhate, Septa, Merva, Sectorial, DETACH, Days Like Chapters, [SALE]only.

«Проект афіші і її центрального образу належить прекрасному українському художнику Михайлу Дяченку. Це збірний образ-уособлення сучасної України – сексуальної, стильної, красивої, цілеспрямованої і впевненої дівчини, яка дивиться в майбутнє. Не знаю, чи існує прототип в реалі, про це знає тільки її творець», – на сайті фестивалю Сергій «Колос» Мартинюк розповів про дівчину з цьогорічної афіші.

Цікаво, що «Бандерштат» планує й надалі залишатися безалкогольним і не залучати пивних споносорів.

300 гривень – такою є декларована на сьогодні ціна у фан-зону фестивалю.

Постійно точаться розмови про можливий переїзд «Бандерштату» до Києва, але засновник та арт-директор фестивалю Сергій «Колос» Мартинюк запевнив «Радіо Трек», що цього року «Бандерштат» ще нікуди не переїде точно.


 

Коментарі
11 Лютого 2016, 20:51
Дайош Майю Москвич :)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром