Воїнів-інтернаціоналістів нагородили пам'ятними медалями

11 Лютого 2016, 08:19
1684 Джерело: lutskrada.gov.ua

У залі засідань міської ради вручили пам'ятні медалі «25 років виведення військ з Афганістану» понад тридцятьом учасникам бойових дій на території Республіки Афганістану у період 1979-1989 років та інвалідам війни з їхнього числа.

В урочистостях у середу, 10 лютого, взяли участь міський голова Микола Романюк та його заступник Сергій Григоренко, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Микола Романюк подякував воїнам-інтернаціоналістам за мужність, виявлену в афганській війні, за те, що тепер багато їхніх побратимів захищають нашу державу на сході України.

«Ніколи не забудеться ваш подвиг і пережите вами. Ви є прикладом того, яким має бути справжній чоловік. Спасибі за те, що зустрічаєтеся з молоддю у школах, ділитеся спогадами. І сьогодні багатьом з вас сниться ця війна. Вічна шана й пам’ять тим, хто не повернувся з війни, хто помер після війни від ран, чи інших недуг,» – сказав міський голова і закликав вшанувати загиблих у війні хвилиною мовчання.

Він подякував цим мужнім чоловікам за захист національних інтересів держави та спокою громадян, побажав усім мирного неба, міцного здоров’я, щоб Бог оберігав від усіх незгод, щоб було все добре у родинах, щастя і достатку.










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром