«Кулінарна династія»: у Луцьку відбулась конференція мережі Наш Край та SPAR

04 Жовтня 2022, 09:30
Кулінарна династія 1938
Кулінарна династія

До Луцька на щорічні кулінарні збори з різних куточків України приїхали представники власних торгових закладів та франшизних магазинів Наш Край та SPAR.

Захід відбувався у п'ятницю, 30 вересня, в Адреналін Сіті. Відвідала подію журналістка Район.Луцьк.

Перед стартом конференції учасників пригощали кавою та солодощами від компанії ЄвроПек. Представник компанії пан Олег розповів, що вони займаються сировиною для кондитерського та хлібобулочного виробництва та є постійними партнерами торгової мережі Наш Край. Зокрема, постачають сировину на  виробництво та надають технологічну підтримку.

Пан Олег каже, що конференція «Кулінарна династія» – це чудова нагода, щоб представити для широкого загалу власників та технологів магазинів продукцію, яка завжди актуальна та проста у приготуванні,  а саме – шоколадні мафіни, печиво та різні тістечка.

Мета цього дійства – обмін досвідом. Тому на зборах говорили про впровадження нових кондитерських виробів у магазинах, як кулінарію в супермаркеті приготувати по-домашньому та ділились секретами приготування м'яса.

«Дуже рада сьогодні бути тут. Гарна можливість дослідити новинки ринку та й зустріти своїх старих знайомих», – каже учасниця Оксана.

На конференції цьогоріч наживо проводили майстер-клас з приготування м'яса. 

Згодом члени комісії відправились оцінювати продукти власного виробництва, які учасники привезли з собою. Опісля всіх запросили до дегустації.

«На традиційні щорічні збори приїхали люди з усієї України: як з дальніх регіонів, так і з ближніх. На конкурс представники везли з собою готові вироби: від м'ясної продукції до  випічки. Наші технологи, які входять до складу журі, оцінюватимуть всі страви та винесуть свій вердикт», – розповіла Мирослава Леснік, керівниця відділу маркетингу департаменту франчайзингової мережі.

Організовувала і модерувала захід команда бізнес-академії РМВА. 

«Ця зустріч у форматі офлайн для мережі «Наш Край» та SPAR UA була однією з перших із початку повномасштабної війни в Україні. Ми намагались зробити захід цікавим і динамічним, тому використали усі унікальні можливості КРЦ «Адреналін Сіті» – це були чотири локацї комплексу, що додало особливої атмосфери для кожного блоку цього кулінарного батлу учасників мережі зі всієї України» – каже директорка РМВА Тетяна Репницька.

Переможцям гарантували призи, які будуть корисними у роботу в кулінарних та кондитерських цехах.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024