Італійське вино, квитки на КВН і зустріч із журналістами: волонтери продають витребеньки

10 Лютого 2016, 20:16
2505

У соціальних мережах уже тиждень триває благодійний аукціон «Купідонові витребеньки» на підтримку волинських бійців, організований ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

На ньому пропонують купити сюрпризи для коханої людини на День святого Валентина та допомогти військовим у зоні АТО.

За символічну пожертву можна отримати квитки в Львівську оперу, солодкий імбирний будиночок від Наталії Мартинюк, романтичну фотосесію, жіночі та чоловічі вишиванки, прикраси зі срібла, оригінальні блокноти, сертифікати в салони краси та магазини квітів тощо.

Відомі волиняни також долучилися до благодійного аукціону  «Купідонові витребеньки» та надали власні речі, які можна було б купити в подарунок коханій людині на День закоханих.

«Коли ми зверталися до місцевих «віпів», просили, щоб вони запропонували ту річ, яку самі хотіли б отримати на День закоханих. Що з цього вийшло – можна побачити на сторінці аукціону в соціальних мережах», – діляться враженнями організатори.

Зараз можна купити пляшку італійського вина від волонтера Костянтина Зінкевича, краватку від громадської активістки Вероніки Федосової-Цибульської, гердану з бісеру від редакторки всеукраїнської газети «Вісник+К» Нати Толмачової, диск Сестер Тельнюк від прес-секретаря патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук, квитки на КВН від Валерія Пельца, поштівки та фотокартину від організатора руху «Меценати для солдата» Руслана Теліпського, прикраси з натурального каменю від керівника «Благодійної Інтернет-спільноти «Добрі справи» Вероніки Попик, зустріч із журналістками Аріною Крапкою та Тетяною Карпів тощо. Інтригуючим є лот-сюрприз від журналіста Мирослава Ватащука: «У цій пляшці файні ліки, зцілять Вас од всіх недуг, додадуть Вам сил довіку і підоймають дух! Вгадайте, шо то? Перша буква – «а», остання – «р». І то не антіхлор».

Поціновувачам гумору та суворих подарунків пропонують купити лот від керівника Студентської Ліги КВН – Стаса Ольшевського.

«Толковий лот для впевнених у собі людей: розвідний ключ. Використовується як за призначенням, так і до тих, хто винен кошти. Унісекс. Легко поміститься як у дамську сумочку, так і в барсетку чи за пазуху. Ціна символічна – сотка. П.С.: usb нема, wi-fi не роздає, але може використовуватись як селфі палка!» – прорекламуві він лот.

Організатори наголошують, що їм ще буде чим здивувати учасників аукціону до неділі, та просять долучатися до благодійної справи.


Краватка від громадської активістки Вероніки Федосової-Цибульської
Краватка від громадської активістки Вероніки Федосової-Цибульської

Пляшка італійського вина від волонтера Костянтина Зінкевича
Пляшка італійського вина від волонтера Костянтина Зінкевича

Диск Сестер Тельнюк від прес-секретаря патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук
Диск Сестер Тельнюк від прес-секретаря патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром