У Городищенській громаді ще три заклади освіти працюватимуть офлайн

01 Жовтня 2022, 10:41
У Городищенській громаді ще три заклади освіти працюватимуть офлайн 832
У Городищенській громаді ще три заклади освіти працюватимуть офлайн

У Городищенській громаді ще три заклади освіти працюватимуть у стаціонарному режимі. Відповідне рішення ухвалила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це йдеться на сайті Городищенської громади.

28 вересня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основним пунктом порядку денного стало питання включення до фонду захисних споруд цивільного захисту найпростіших укриттів для безпечного перебування населення та рекомендації захисних споруд для укриття здобувачів освіти та вихованців закладів освіти Городищенської громади.

Комісія, заслухавши відповідну інформацію, вирішила рекомендувати для укриття учасників освітнього процесу захисні споруди у селах:

  • Шклинь (для укриття Шклинського ліцею);
  • Городище (для укриття ЗДО «Росинка»);
  • Михлин (для укриття ЗДО «Дзвіночок»).

З рішенням та протоколом комісії ознайомили керівників закладів освіти.

З 1 вересня у громаді почали працювали у режимі офлайн навчання три заклади освіти: ліцеї у селах Угринів та Городище, гімназія у селі Несвіч. Але зараз, в міру облаштування укриттів, кількість таких закладів зростає.

«Безпека дітей і якість освітнього процесу – наш пріоритет. Мені приємно констатувати, що віднині діти зможуть відвідувати дошкільні заклади у селах Городище і Михлин, ліцей у селі Шклинь. Будемо сподіватися, що за деякий час усі учні в Городищенській громаді зможуть навчатися у звичному режимі», – відзначила начальниця гуманітарного відділу Городищенської сільради Тетяна Міндюк.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром