Городяни можуть перевірити й оплатити газові рахунки в інтернеті

10 Лютого 2016, 20:44
2017 Джерело: val.ua

В Особистих кабінетах лучан уже доступні  заяви-приєднання та газові рахунки за січень.

Про це повідомила прес-служба   ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ».

«Споживачі блакитного палива вже можуть завантажити з Особистого кабінету на сайті 104 рахунки за використаний в січні газ. Окрім того, в онлайн-сервісі уже доступні для завантаження заяви-приєднання, заповнивши котрі можна фактично не виходячи із дому укласти договір на постачання природного газу», ‒ йдеться у повідомленні.

Городяни, які ще не отримали, втратили, або одержали заяву поштою у неналежному вигляді, можуть не поспішати до газопостачальної компанії аби отримати новий зразок,  а завантажити готову заву із Особистого кабінету. Програма автоматично відображає усі необхідні дані споживача, а тому клієнтам необхідно лише перевірити зазначену інформацію та підписати роздруківку у відведених місцях та повернути до «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТУ» найзручнішим способом.   

Спрощена процедура укладання договору не вимагає від споживачів додаткових документів і  дозволяє волинянам не виходячи із дому заповнити заяви.

«Укласти договір можна до квітня, а тому споживачам не варто панікувати та поспішати до газопостачальної компанії. Підписані заяви можна надіслати поштою, передати через контролера або віднести до найближчого абонвідділу та залишити у спеціальній скринці. Лише у випадку, якщо дані про споживача у заяві вказано не вірно, тоді клієнту необхідно прийти до газопостачальної компанії із документам для їх виправлення», - розповідає директор ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» Микола Тищук.

При необхідності через Особистий кабінет консультанти компанії нададуть споживачам усю необхідну інформацію щодо договору на постачання газу та пояснять як заповнювати заяви.

Окрім того, зразок заповнення заяви-приєднання лучани можуть переглянути на сайті ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» у розділі «Як укласти договір».

Також містяни не виходячи із дому  уже можуть одержати із Особистого кабінету рахунок за використаний газ у січні та за лічені секунди через інтернет сплатити за енергоресурс. Крім того, з роздрукованою квитанцією за блакитне паливо можна провести оплату через термінали самообслуговування в Ощадбанку без комісії. Увага – при сплаті за газ у банківських чи поштових відділеннях ці установи самостійно встановлюють додаткову комісію. 

Щоб не витрачати зайві кошти за послуги банків при розрахунках за газ, усі мешканці Волинської області  можуть скористатись:

► системою інтернет-платежів Portmone.com

► інтернет-послугою «Приват 24»

► інформаційно-платіжними терміналами Ощадбанку.

Коментарі
10 Лютого 2016, 23:40
ну блін добре шо хоч якісь варіанти оплати без комісії є!!! банки афігєли.(((( хто як хоче так і дере(((
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024