Богдана Хмельницького: журналістів не пустили до пункту спостереження за містом

25 Січня 2018, 17:21
Диспетчерський пункт відеонагляду 2909
Диспетчерський пункт відеонагляду

Журналістам місцевого інтернет-видання не показали диспетчерський пункт спостереження за містом, на який з бюджету витратили кілька мільйонів. 

Пункт спостереження за роботою відеокамер, що їх збираються встановити у Луцьку, закритий для сторонніх відвідувачів. Це з'ясували журналісти місцевого інтернет-видання Волинь24. 

У рамках роботи над матеріалом про програму «Безпечне місто» журналісти захотіли на власні очі побачити диспетчерський пункт, в якому, за словами посадовців, уже встановлене обладнання для спостереження за містом. До слова, на реалізацію проекту з міського бюжету вже витратили 4,5 мільйона гривень.

Начальник управління капітального будівництва міської ради Леонід Карабан каже, що спочатку відвідини треба узгодити з підрядником, що встановлює камери. Згодом виявляється, що підрядника нема в місті, і тому побачити, на якому етапі наразі реалізація проекту – неможливо. Тому почадовець порадив журналістам довіритися його словам.

Працівники інтернет-видання вирішили піти іншим шляхом і потрапити у приміщення через сусідів – департамент муніципальної варти міської ради. Очільниця муніципалів Юлія Сиротинська сказала, що не має доступу до приміщення, і порадила звернутися до міської ради. Мовляв, ключ від кімнати у них. Бюрократичне коло знову привело журналістів до Леоніда Карабана. Він розгнівався через недовіру з боку ЗМІ, і повторив те, що казав на початку: доступу до кімнати він не має. 

Потрапити у приміщення диспетчерського пункту журналістам так і не вдалося. 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром