Бювети для міста ‒ дороге задоволення, ‒ Луцькводоканал

10 Лютого 2016, 16:36
1867

Лучанці дали відповідь на її звернення щодо встановлення системи бюветів з «умивальницями» та щоденного поливу доріг у місті.

Таку інформацію оприлюднила прес-служба КП «Луцькводоканал».

Нещодавно лучанка звернулася  до міського голови Миколи Романюка з проханням врахувати її поради щодо змін у водному балансуванні нашого міста. Зокрема вони стосувалися щоденного поливу доріг Луцька, облаштування водно-пиловими пушками висотні будинки або паркани, влаштування системи бюветів з «умивальницями». 

Текст звернення на сайті комунального підприємства подали без змін:



Щодо останнього, то серед містян ця тема набула жвавого обговорення. Оскільки питання щодо можливості влаштування системи бюветів з «умивальницями» відноситься до компетенції КП «Луцькводоканал», керівництво підприємства розглянуло звернення і надало відповідь.


До слова, щодо столичних бюветів, то буквально минулого місяця санітарно-епідеміологічною службою  Києва було проведено дослідження води в київських бюветах: за результатами дослідження 11 проб у шести свердловинах фахівці визнали небезпечними.

Таким чином це ще раз підтверджує той факт, що вода з бюветів не завжди є чистою та якісною. Це через труби, по яких вона подається, через відсутність контролю, через відсутність фільтрації і знезараження.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром