Рятувальники вчили лучан пожежної безпеки

10 Лютого 2016, 14:52
1825

В одному з найбільших житлових кварталів міста рятувальники провели рейд, аби нагадати мешканцям, як запобігти пожежам та трагічним випадкам.

Про це  повідомили на  сайті УДСНС України у Волинській області.

10 лютого рятувальники Луцького міськрайвідділу Управління ДСНС України у Волинській області та працівники 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини провели планове пожежно-профілактичне відпрацювання на території одного з найбільш густонаселених кварталів міста Луцька.

 Найперше рятувальники зустрілися із керівництвом та персоналом комунального підприємства ТзОВ «МЖК», яке обслуговує кількадесят багатоквартирних будинків, поінформували про оперативну ситуацію з пожежами у місті, їх причинами та наслідками.

Співробітники ДСНС наголосили, що запобігання пожежам та трагічним випадкам на них можливе лише за умов суворого контролю адміністрацією та працівниками комунального господарства за протипожежним станом у багатоповерхівках  та свідомого виконання вимог мешканцями будинків.

 Безпосередньо спілкуючись із квартиронаймачами, рятувальники нагадували основні правила пожежної безпеки: закликали не курити на сходових клітках та не викидати недопалки з балконів, не захаращувати сушарки побутовим сміттям, а також дотримуватися вимог газової та електробезпеки. Двірникам та обслуговуючому персоналу житлових будинків співробітники ДСНС нагадали першочергові дії на випадок виявлення пожежі та в інших нестандартних ситуаціях. Усім категоріям громадян рятувальники вручили листівки та пам’ятки з правил безпеки, а також розмістили друковані матеріали на спеціальних стендах та розклали по поштових скриньках у під’їздах.

 У рамках інформаційного рейду працівники Служби «101» оглянули підвали, горища та побутові приміщення у багатоповерхівках, ретельно занотували усі порушення протипожежного характеру та повідомили про них адміністрацію житлово-комунального господарства, закликавши негайно усунути усі огріхи.


Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром