Сесія Городищенської сільради: які рішення прийняли

24 Вересня 2022, 10:30
Сесія 889
Сесія

Депутати розглянули питання майнового характеру, комунальної та земельної сфери, а також проєкти рішень технічно-господарського і гуманітарного профілю.

Двадцята позачергова сесія Городищенської сільської ради восьмого скликання відбулася 23 вересня. Про це інформують на сайті громади.

Внесли зміни до рішення сесії сільської ради від 22.12.2021 року №13/6 «Про затвердження вартості харчування дітей в закладах освіти» та затвердили стратегію розвитку Чаруківського ліцею Городищенської сільської ради на 2022-2027 роки.

Депутати підтримали проєкт рішення про прийняття на баланс комунального підприємства Городищенської сільської ради (КП «Добробут») з балансу комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради транспортного засобу – авто Peugeot Boxer, 2013 року випуску.

Частина розглянутих питань стосувалася майнової сфери, приватизації об’єктів комунальної власності, обліку та орендних відносин. Також внесли зміни до складу виконавчого комітету Городищенської сільради.

Члени Городищенської сільської ради затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, яка розташована за межами села Колодеже та проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для СГПП «Несвіч».

Інший блок питань був присвячений аспекту декомунізації та дерусифікації.

Депутати проголосували за перейменування вулиці Гагаріна у селищі Сенкевичівка на вулицю Незалежності. Відповідну пропозицію раніше підтримали на громадських слуханнях. Перейменування вулиці буде здійснене без зміни поштових номерів житлових будинків, установ та споруд.

Іншим рішенням буде здійснена реконструкція пам’ятних знаків на території громади з метою декомунізації та приведення їх у відповідність до реалій часу. Мова йде про зміну надписів та вилучення радянських комуністичних символів.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024