Гра про Луцьк: містян кличуть на благодійний квіз

22 Вересня 2022, 13:45
Фото ілюстративне 1722
Фото ілюстративне

У Луцьку проведуть квіз до дня туризму: зібрані кошти віддадуть на ЗСУ.

Про це Район.Луцьк повідомили організатори.

Гра відбудеться 27 вересня о 18.00 у гастрогалереї «Корона Вітовта» (вулиця Плитниця,1).

Проводять квіз з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму. Всі питання гри – про Луцьк. Зібрані кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

Що таке квіз?

Квіз (Quiz, Паб Квіз, PubQuiz) – це формат інтелектуальних вікторин, які стали популярними в пабах чи інших закладах, де збиралися компанії, формуючись в команди. Вони змагалися між собою, відповідаючи на різні запитання, вирішуючи завдання та головоломки, які анонсує ведучий. Гра транслюється на екран для візуалізації.

Формат Квіза підходить для корпоративних заходів. Це свого роду інтелектуальний тімбілдинг, який допоможе згуртувати колектив, навчить злагоджено працювати в команді та весело провести час разом.

Як проходить Квіз:

Кожна команда сидить за окремим столом. Рекомендована кількість учасників в команді – 4-6 осіб (але може бути і більше). На столах для кожної команди лежать бланки для відповідей, а також необхідний інвентар для обговорення і вирішення завдань (блокноти, ручки, інший реквізит).

Проводить Квіз професійний ведучий, а всі завдання транслюються на екрані (візуалізація робить гру набагато цікавішою, а питання сприймаються краще).

Завдань може бути будь-яка кількість і на будь-яку тематику (гра може бути і тематичною). Також вони можуть бути різної складності.

На вирішення складніших завдань дається 3-5 хвилин (на одне), щоб команди могли подискутувати, і таких може бути від 10 до 20 за одну гру (залежно від складності).

Якщо питання будуть легкими, то на вирішення 1-го дається 30-60 секунд, і їх може бути 30-50 і більше.

Головним правилом класичного Квіза є заборона користуватися мобільними телефонами.

 

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром