На концерті, який організувала Волинська єпархія, зібрали більше 100 тисяч благодійних грошей

24 Січня 2018, 22:29
Представники Волинської єпархії 2526 Джерело: Волинська єпархія
Представники Волинської єпархії

На благодійному різдвяному концерті, який організувала Волинська єпархія УПЦ МП зібрали 117 тисяч гривень.

Захід відбувся 23 січня 2018 року в приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, повідомляють у прес-службі єпархії. 

Концерт є щорічним і має на меті зібрати кошти на допомогу дітям-сиротам, на потреби різноманітних реабілітаційних центрів та громадських організацій, котрі ведуть соціальну роботу в різних напрямках. Захід є щорічним.

Керуючий Волинською єпархією УПЦ МП єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл наголосив на унікальності концерту, який вже більше двох десятиліть об’єднує християнські серця у справі милосердя. 

З театралізованою виставою «Різдвяна дівчинка» виступили вихованці недільної школи при Свято-Покровському кафедральному храмі.

У концерті також узяв участь народний аматорський фольклорний колектив «Криниця» (село Видерта Камінь-Каширського району), хор «Волинські дзвони» собору Всіх святих землі Волинської (керівниця Марія Федосюк-Вислоцька), ансамбль народної музики «Волиняни» на чолі з Тетяною Жилюк. 

Виконала вірш «Слава тобі, Боже» Анастасія Гелета, об’єднаний хор наприкінці програми заспівав «Молитву за Україну».

Зібрані 117 тисяч гривень будуть розподілені найближчим часом, запевняють у єпархії. Усі бажаючі долучитись до благодійної справи можуть переказати кошти на рахунок.
 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром