Жителі чотирьох вулиць ніяк не допросяться ремонту

10 Лютого 2016, 13:19
1950

Мешканці вулиць Нахімова, Попова, Степана Кривенького, Берестової неодноразово зверталися до міської ради та до облдержадміністрації з приводу комплексу робіт з відновлення покриття доріг  і тротуарів, проте досі не дочекалися ремонту.

На проблему нарікає Олена Приступа на інтернет-ресурсі «Відкрите місто».   

Вона зауважує, що відповідно до додатка №1 рішення  міської ради від 2 лютого «Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки» до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць комунальної власності, що фінансуватимуться за кошти місцевого бюджету, внесли лише вулицю Попова, яка є проміжною між двома великими вулицями.

«Вулиця Попова з’єднує між собою вулиці Нахімова та Степана Кривенького Покриття доріг вулиць Нахімова, Попова, Степана Кривенького та Берестової в жалюгідному стані. Під час дощів на вулицях стоять величезні калюжі та бруд. Коли розпочинається танення снігів, на наших вулицях під ногами досить довго стоїть суцільна «каша», так як не має системи стоків стічних вод», – описує вуличні проблеми Олена Приступа .


Також лучанка зауважує, що жителі  району через ці вулиці ходять до поліклініки № 3.

«У жовтні 2013 року провели ямковий ремонт вулиці біля будинків № 1– № 7 та проклали асфальтне покриття від будинків № 7 і № 11 за кошти облдержадміністрації. Проте далі ремонтні роботи не проводили. Так само вони не торкнулись вулиць Попова та Степана Кривенького», – нарікає лучанка. 

Не зрозуміло, як практично можна буде якісно облаштувати покриття вулиці Попова і на скільки довго воно збережеться, міркує Олена Приступа.

«Тим паче, що жителі вказаної вулиці для того, щоб дійти до зупинок громадського транспорту, проходять або вулицю Нахімова (до зупинок на вулиці Володимирській) або вулиці Степана Кривенького та Берестовій (до зупинок на вулиці Ковельськй)», – пише лучанка.

Крім того, на вулиці Степана Кривенького, 22 знаходиться підприємство «Ремторгпостач ЛТД».

«Воно займається деревообробкою, сантехнікою, реалізацією, порізкою скла та іншим. І відповідно нашими вулицями їздить великий вантажний транспорт, який швидко приведе нове покриття до «нормального стану», – іронізує лучанка. 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром